yaşar n

Her şey harikaydı.

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 3 Kas 2024
Öncelikle başta otel personellerine bize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı şükranlarımızı sunarız. Her şey olağan üstüydü. Yemekler, tatlılar gerçekten çok lezzetliydi. Bir sürü otelde konakladim ama burası her anlamda diğer otellerin önüne geçer. Misafir ilişkilerinde görevli Açelya Hanım'a ilgisi ve yardım severligi ayrıca teşekkür ederiz. Kendisi işini çok severek yapıyor. Her şey için teşekkürler.
Konaklama tarihi: Kasım 2024
Diğer Merit Crystal Cove Hotel - Merit Crystal Cove Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 2 hafta önce
Çok Kıymetli Misafirimiz Sayın Yaşar n.,

Öncelikle Merit Crystal Cove Otel’i tercih ettiğiniz, zaman ayırıp değerli görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Kıymetli görüş, öneri ve yorumlarınız sayesinde hizmet kalitemizin daha da artacağını belirtmek isteriz.

Ekibimizde;Ön Büro departmanında Misafir İlişkileri olarak görev yapan Açelya Hanım adına yapmış olduğunuz değerli yorum ve fikirleriniz kendilerine iletilmiştir.

Merit Crystal Cove Hotel noktasına 0.8 km mesafede
Merit Crystal Cove Hotel noktasına 3.0 km mesafede
Alsancak - Karavas bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/1.110 yorum
21 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Yıllardır aynı kalite, 20 yıldır tatilimizi geçirdiğimiz Merit Crystal her zaman olduğu gibi en iyi hizmeti ile, zengin açık büfesi ile, geniş odaları, bakımlı bahçeleri, kendi koyunda muhteşem denizi ile hakiki ultra her şey dahil sistemi ile çok memnun kaldık.

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler Sabi1948
Diğer Merit Crystal Cove Hotel - Merit Crystal Cove Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 hafta önce

Çok Kıymetli Misafirimiz Sayın Sabi1948.,

Öncelikle Kıbrıs'taki eviniz Merit Crystal Cove Otel’i tercih ettiğiniz, zaman ayırıp değerli görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

12 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hizmeti, personeli, yemekleri herşeyiyle muhteşem bir otel. Otel içindeki kaplumbağa rehabilitasyon merkezi ve Kral’a🦜aşık olduk. Hizmette sınır olmayan, keyifle ve güleryüzle çalışan personellerle dolu bir otel. Konumu ve denizi de çok güzel. Her sene ailece gitmeye karar vererek ayrıldık otelden, kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konaklama tarihi: Eylül 2024
Teşekkürler Inanc O

Çok Kıymetli Misafirimiz Sayın Inanc O.,

12 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Yemekler, servis, ilgili güler yüzlü tüm personelleri bizlerlere keyifli bir tatil yaşamamıza yardımcı oldu.ben bir kusur bulamadım.Deniz süper yeşillikler içinde huzurlu bir ortamdı.özellikle oda temizli muhteşemdi .içikiler yemekler süperdi.

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Teşekkürler Özge Ç

Çok Kıymetli Misafirimiz Sayın Özge Ç.,

11 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İlk gün karşılama süperdi hiç sıkıntı yaşamadan tatile başladık Dinlendik eğlendik yemeklere söyleyecek sözüm yok çok çok leziz odanın manzarası biraz farklıydı o kadarcık ta olsun nazar değmesin gelecek mayısta geliyoruz görüşmek üzere

Oda ipucu: Güneşlenmek için kumları tercih edin çok keyifli
Konaklama tarihi: Ekim 2024
Teşekkürler Esin G

Çok Kıymetli Misafirimiz Sayın Esin G.,

11 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelinize ilk defa 2002 Haziran ayında geldik.Yani daha kumsala gidişte asansör yoktu😀Yürüyerek iner çıkardık.
Mütemadiyen 22 yıldır da ziyaretlerimize devam ediyoruz
3 aylık bebekli bir çift ve 35.evlilik yılını dolduran olarak 2 ayrı oda da kaldık
Memnuniyetimizin nedenlerine gelirsek;
(Bu bahsettiğim kişilerin isimleri ayrıca otel memnuniyet anketinde belirtilerek otel yönetimine teslim edilmiştir)
1-Resepsiyon görevlisi daha biz talep etmeden ,profesyonel bir öngörüyle;
-bebek için özel yatağın hazırlandığını
- eğer istersek birbirine yakın 2 oda olarak ayarlayabileceğini (yardımlaşabilmek için)
-evlilk yıldönümü ile ilgili oda da ince bikarşılama jesti(ki bu tüm otel idaresinin bakış açısını göstermektedir)
2-Kat görevlisi
Kendisinden özellikle rica ettiğimiz bebek odasında kokulu bir madde kullanılmamasını harfiyen yerine getirmiş ve odaların konaklama süresinde süratle hazır tutulmasını sağlamıştır
Bir de Çamlıhemşinli(atom karınca)Exculitive Şefimizi ve ekiplerini yazmadan geçemeyeceğim.Otelin için de dışında günün hersati şefim ve ekiplerini üstün bir gayret içinde ve güleryüzleriyle işlerini mükemmel yaparken gördük

Oda ipucu: Hiç tereddüt e düşülmeden ziyaret edilecek nadir yerlerden
Konaklama tarihi: Eylül 2024
Teşekkürler 716hakanu