Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Yakınlardaki Oteller
$220
$214
Booking.com
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Kahvaltı dahil
$243
$212
Booking.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Havuz
  • Restoran
Scandic Paasi(Helsinki)
$203
$159
Booking.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Kahvaltı dahil
$222
$198
ScandicHotels.com
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Kahvaltı dahil
$96
Booking.com
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Kahvaltı dahil
$199
$170
ScandicHotels.com
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Kahvaltı dahil
$97
$87
Booking.com
Göster
  • Ücretsiz İnternet
İndirim bildirimi. Ortalama fiyatlardan %17 daha düşük

Bulduğunuz fiyat, bu otelin ortalama fiyatından ($105/gece) %17 daha düşük

Mümkün olan en iyi fiyatı bulabilmeniz için 60 günlük bir dönemdeki fiyatları analiz eder ve seçiminizi benzer konaklamalara ait ortalama fiyatla karşılaştırırız.

Klaus K Hotel(Helsinki)
$205
Priceline
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Kahvaltı dahil
GLO Hotel Art(Helsinki)
$180
$137
Priceline
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Restoran
$132
$129
Priceline
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Kahvaltı dahil
İndirim bildirimi. Ortalama fiyatlardan %25 daha düşük

Bulduğunuz fiyat, bu otelin ortalama fiyatından ($173/gece) %25 daha düşük

Mümkün olan en iyi fiyatı bulabilmeniz için 60 günlük bir dönemdeki fiyatları analiz eder ve seçiminizi benzer konaklamalara ait ortalama fiyatla karşılaştırırız.

Yorumlar (2.387)
Yorumları filtrele
2.387 sonuç
Gezgin puanı
1.277
858
174
56
22
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
1.277
858
174
56
22
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Filtrele
Liste güncelleniyor...
1-6/2.387 yorum
Yorum Zamanı: 11 Ocak 2017 mobil cihaz aracılığıyla

Tren istasyonun sol tarafında( iş makinalarının ve kulesinin yanında) otobüs durakları yanında bulunan bu otelin ön karşılamadaki resepsiyonu, konumu ve kahvaltısı gercekten 5 yıldız ayarında
Ama odalarda sıcak klima ve radyatörlerin çalışmaması -18 derecede klima için odadan aradığında cevap veren resepsiyonun ilgisiz olması ve bir türlü servisin gelmemesi ve sonunda resepsiyona uyarmak için gittiğinizde sorun çözümü için dışardan bir ısıtıcı getirmeleri otele puan kırmama yetti.
Minibarda 1 adet su 4€
Kahvaltısı gercekten iyi
İnterneti sınırsız ve iyi
Oda büyüklüğü iyi ve yatak büyüklüğü yeterli seviyede

Konaklama tarihi: Ocak 2017, seyahat türü: Çift olarak
1  Teşekkürler U1973
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Service Agent Hanna K - Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Ocak 2017
Google Çevirisi

Dear U1973,

Thank you for taking the time to write a review. We appreciate it alot.

We are sorry for the inconvenience with the airconditioning. We will take a note on our comments for the future development.

We are glad to hear that you enjoyed our Super Breakfast Buffet.

We look forward to welcome you again if your travels bring you back to Helsinki.

Have a nice upcoming weekend!

Kind Regards,
Hanna Kokkonen Guest Service Agent

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 6 Ocak 2017

otelin konumu harika, gece hayatına yakın. odaları aynı bir müze gibi çok etkileyici. fiyatlar biraz pahalı, biz şirket ile ilgili gittiğimiz için para ödemedik:) hayatımda yattığım en rahat yataklardan biriydi.

  • Konaklama tarihi: Mayıs 2016, seyahat türü: İş için
    • Değer
    • Yer
    • Hizmet
Teşekkürler evren ş
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Service Agent Hanna K - Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Ocak 2017
Google Çevirisi

Dear evren ş,

Thank you for your feedback and for taking the time to tell us about your positive experience.

We are delighted to know that you liked our hotel.

We look forward to your next stay! Please “Like” us on Facebook to stay informed of our upcoming news, events and promotions.

Have a nice weekend!

Kind Regards,
Hanna Kokkonen Guest Service Agent

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 18 Eylül 2016

Otel personeli kibar ve yardıma yatkın.Kahvaltı çeşidi tatmin edici ve kaliteli.Oda ve çift kişilik yatak çok güzel.Konumu çok iyi.Her yere yürüyüş mesafesinde.Havaalanına giden otobüsler 100 metre ileriden kalkıyor.

  • Konaklama tarihi: Eylül 2016, seyahat türü: Çift olarak
    • Yer
    • Odalar
    • Hizmet
Teşekkürler DOGADEFNE
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Service Agent Hanna K - Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Ekim 2016
Google Çevirisi

Dear DOGADEFNE,

Thank You for your feedback!

Nice to read that you enjoyed your stay here with us.

We look forward to welcome you back to Plaza if your travels brings you back to Helsinki.

Have a nice autumn!

Best Regards,
Hanna Kokkonen
Guest Service Agent

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 1 Aralık 2015

  • Konaklama tarihi: Kasım 2015, seyahat türü: Çift olarak
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
Radisson Blu Hotels ile ortaklık aracılığıyla alınan yorum
Bu yorum bağımsız bir gezginin öznel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketinin veya ortaklarının görüşü değildir.
Service Manager Milla L - Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Aralık 2015
Google Çevirisi

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 26 Temmuz 2015

Tren istasyonunun yanında bulunan tarihi bir binayı otele çevirmişler.
Otelin yeri çok iyi, odalar temiz ve personel yardımsever. Turistik gezi için tercih edilebilecek bir otel.
Fiyat performans oranı çok iyi.

Konaklama tarihi: Temmuz 2015
Teşekkürler kimkolokolo
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Front Office Service Manager Tuomas R - Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Kasım 2015
Google Çevirisi

Dear kimkolokolo,

Thank you very much for the pleasant feedback.

I am very glad to hear that you enjoyd our historic and iconic property, which is nowadays the very place of our amazing hotel. Our staff does their best to make you stay even more enjoyable and it is fantastic to read, that this has been succeed with your stay!

On behalf of our whole team we wish to see you here again.

Sincerely yours,


Tuomas Ruohola
Front Office Service Manager
Radisson Blu Plaza

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın