Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Yakınlardaki Oteller
Yorumlar (2.434)
Yorumları filtrele
2.434 sonuç
Gezgin puanı
1.294
881
177
59
23
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
1.294
881
177
59
23
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Filtrele
Liste güncelleniyor...
2-7/2.434 yorum
Yorum Zamanı: 6 Ocak 2017

otelin konumu harika, gece hayatına yakın. odaları aynı bir müze gibi çok etkileyici. fiyatlar biraz pahalı, biz şirket ile ilgili gittiğimiz için para ödemedik:) hayatımda yattığım en rahat yataklardan biriydi.

  • Konaklama tarihi: Mayıs 2016, seyahat türü: İş için
    • Değer
    • Yer
    • Hizmet
Teşekkürler evren ş
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Service Agent Hanna K - Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Ocak 2017
Google Çevirisi

Dear evren ş,

Thank you for your feedback and for taking the time to tell us about your positive experience.

We are delighted to know that you liked our hotel.

We look forward to your next stay! Please “Like” us on Facebook to stay informed of our upcoming news, events and promotions.

Have a nice weekend!

Kind Regards,
Hanna Kokkonen Guest Service Agent

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 18 Eylül 2016

Otel personeli kibar ve yardıma yatkın.Kahvaltı çeşidi tatmin edici ve kaliteli.Oda ve çift kişilik yatak çok güzel.Konumu çok iyi.Her yere yürüyüş mesafesinde.Havaalanına giden otobüsler 100 metre ileriden kalkıyor.

  • Konaklama tarihi: Eylül 2016, seyahat türü: Çift olarak
    • Yer
    • Odalar
    • Hizmet
Teşekkürler DOGADEFNE
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Service Agent Hanna K - Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Ekim 2016
Google Çevirisi

Dear DOGADEFNE,

Thank You for your feedback!

Nice to read that you enjoyed your stay here with us.

We look forward to welcome you back to Plaza if your travels brings you back to Helsinki.

Have a nice autumn!

Best Regards,
Hanna Kokkonen
Guest Service Agent

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 1 Aralık 2015

  • Konaklama tarihi: Kasım 2015, seyahat türü: Çift olarak
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
Radisson Blu Hotels ile ortaklık aracılığıyla alınan yorum
Bu yorum bağımsız bir gezginin öznel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketinin veya ortaklarının görüşü değildir.
Service Manager Milla L - Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Aralık 2015
Google Çevirisi

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 26 Temmuz 2015

Tren istasyonunun yanında bulunan tarihi bir binayı otele çevirmişler.
Otelin yeri çok iyi, odalar temiz ve personel yardımsever. Turistik gezi için tercih edilebilecek bir otel.
Fiyat performans oranı çok iyi.

Konaklama tarihi: Temmuz 2015
Teşekkürler kimkolokolo
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Front Office Service Manager Tuomas R - Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Kasım 2015
Google Çevirisi

Dear kimkolokolo,

Thank you very much for the pleasant feedback.

I am very glad to hear that you enjoyd our historic and iconic property, which is nowadays the very place of our amazing hotel. Our staff does their best to make you stay even more enjoyable and it is fantastic to read, that this has been succeed with your stay!

On behalf of our whole team we wish to see you here again.

Sincerely yours,


Tuomas Ruohola
Front Office Service Manager
Radisson Blu Plaza

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 24 Ekim 2014

Radisson Blu Plaza çok merkezi bir konumda bulunuyor.Hemen yakınında istasyon var.Havaalanına
ulaşım otobüslerle sağlanıyor.Girişi çok görkemli olmamasına rağmen (bizdeki otellerle kıyaslayınca)odalar güzel dekore edilmiş ,renkler huzur verici, yatak yumuşak.Kahvaltıya gelince ,çok çok iyi diyorum.Çeşitler bol(yaban mersini+böğürtlen salatasını çok beğendim.)Uçak saatimiz nedeniyle odayı 15.00 de boşaltmamızı kabul ettiler.Bence müşteriye toleranslı olması Radisson 'un en önemli artılarından biridir.

Konaklama tarihi: Ekim 2014, seyahat türü: Çift olarak
Teşekkürler ceylan y
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Relations Manager Heikki P - Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Kasım 2014
Google Çevirisi

Dear Ceylan Y,

Thank you for your nice review and taking time to share your experience here at TripAdvisor.com. It is always a pleasure to read reviews like yours. It is true that our hotel is located in the heart of Helsinki City center - very easy to reach the main attractions and shopping areas of Helsinki.

We are looking forward to your next stay!

Please find and friend us on Facebook, Twitter and Instagram (#PlazaHelsinki, @PlazaHelsinki) to stay informed of our upcoming specials!

With warm regards,

Mr. Heikki Päätalo
Guest Relations Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın