Gürkan Özengi
Bartin, Türkiye

Güzel bir ziyaret oldu

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 2 hafta öncemobil cihaz aracılığıyla
Çok çok memnun kaldık. İyiki geldik. Tekrar geleceğiz. Çoçuklar çok eğlendi. Lokasyon güzel. Başarılı bir seçim oldu. Yemekler başarılı. Afiyetle yedik. Personel başarılı hizmet güzel. Herkes çok ilgi ve alakalı. Ellerinize sağlık..
Yanıtlanma zamanı: 2 hafta önce
Değerli Misafirimiz,

Elexus Hotel & Resort & Spa'dan güzel bir gün dileriz. Bizleri motive eden, en iyiyi sunma yolundaki amacımızı güçlendiren olumlu yorumunuz için size teşekkür ederiz. Değerli yorumlarınızı okumaktan büyük keyif aldık. Tatil anılarınızı bizimle birlikte yaratmayı seçtiğiniz için Elexus ailesi olarak teşekkür ederiz. Misafir memnuniyetini en üst seviyeye taşımayı hedeflediğimiz bu yolculukta, bu harika yorumları okumak ve sunduğumuz hizmet kalitesinin sizlere mükemmel bir tatil deneyimi yaşattığını bilmek bizi çok mutlu etti.

Otel genelinde bulunan tüm ürün/eşyalarımız belirli aralıklarla yenilenmekte olup misafirlerimize lüks ve konfor bir arada sunulmaktadır.

Misafirlerimize beklentilerinin üzerinde bir tatil yaşatmak hizmet anlayışımızın önceliğini oluşturmaktadır. Bu bağlamda güzel bir tatil geçirmiş olmanız bizler için son derece önemli ve değerlidir.

Sizleri tekrar aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyacağımızı belirtir, güzel bir gün geçirmenizi dileriz.

Elexus Hotel & Resort & Spa noktasına 2.0 km mesafede
    Elexus Hotel & Resort & Spa noktasına 5.6 km mesafede
    • Destinia.com
    Elexus Hotel & Resort & Spa noktasına 8.5 km mesafede
    GSTC/TRAVEL LIFE CERTIFICATES
    Catalkoy bölgesindeki diğer otellere bakın
    Yorumlar (3.051)
    3.051 sonuç
    2.253
    2.253
    14-19/3.051 yorum
    Yorum Zamanı: 2 hafta önce

Toplantılar egitimler derken zaman cok cabuk gecti karsilamadan itibaren guzel bir atmosferdeysik. Yemekler basarili ve leziz iyiki geldik. Tekrar gelmek isteriz guzel bir organizasyondu. Tum ekibe emeklerinden dolayi tesekkur ederiz

Teşekkürler Hamza P
    Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Elexus Hotel Yönetimi - Elexus Hotel & Resort & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 hafta önce

Yorum Zamanı: 2 hafta önce

Karşılama çok iyi, güleryüzlü personel. Otel konum olarak gayet ulaşabilirlik olarak güzel yerde
    Otel odaları temiz ve süreç takibini iyi yönetiyorlar. Yemekler ve hizmet çok çok iyi. Akşam casino hareketli
    Gece clupları yeterli. Yeşim hanım ve mert beybizimle çok ilgilendi ve yönlendirme konusunda gayet başarılı ve çözüm odaklı. Kendisine ve ekibine teşekkür ederiz.

Teşekkürler Relax51010740808

Yorum Zamanı: 2 hafta önce mobil cihaz aracılığıyla

Biz çok memnunuz iş için geldik ancak gayet iyi vakit geçirdik. Spa çok geniş masaj başarılıydı. Otelin atmosferi harika. Personel çok güleryüzlü ve samimi işlerini severek yapıyorlar. Odalar geniş ve başarılı. Hergün özenle temizleniyor.

Teşekkürler Traveler39340828096

Yorum Zamanı: 3 hafta önce

Harika bit oteldi. Tüm hizmetleren memnun kaldık, ilk tatilimizde yeniden geleceğiz. Odalar bakımlı temiz güzel, servis kalitesi çok iyi, her tatilde gelmek isteriz. Yemekler bir harikaydı. İlgi alaka müthiş daha ne olsun bir sonraki tatilde görüşmek üzere

Teşekkürler Recep Ş
    Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Elexus Hotel Yönetimi - Elexus Hotel & Resort & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 hafta önce

Yorum Zamanı: 3 hafta önce

Şimdiye kadar en keyif aldığım tatil oldu. Çalışanlar yemekler odamız hepsi birbirinden güzeldi. Her personele ayrı ayrı teşekkür ederiz ancak Misafir İlişkileri Departmanı’ndan İlayda Hanım’a ayrı bi teşekkür etmek istiyoruz. İlgisi ve güleryüzüne hayran kaldık. Umarız güzel gamzeleriyle yüzü hep güler💓

Teşekkürler büşra k