Fulya G
Ankara, Türkiye

Kopenhag seyahati

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 26 Haz 2022mobil cihaz aracılığıyla
Gayet güzel, temiz, sade, kalınabikecek bir otel. Personel hiç rahatsız edici değil, her türlü ihtiyaca kolayca cevap veriliyor. Lokasyonu iyi, ulaşım rahat. Kahvaltısı da çok güzel. Tipik İskandinav stili bir konaklama istiyorsanız rahatlıkla seçebilirsiniz, lüks yok, ama rahat ve güzel.
Konaklama tarihi: Haziran 2022
Exterior
Tivoli Hotel & Congress Center noktasına 3.9 km mesafede
Bar/Oturma Salonu
Tivoli Hotel & Congress Center noktasına 0.1 km mesafede
Kopenhag bölgesindeki diğer otellere bakın
2.303
2.283
1.055
2.303
2.283
1.055
2-7/6.388 yorum
5 Ocak 2020 tarihinde yorum yapıldı

3 gün konakladık ve memnun kaldık. Şehrin tüm turistik lokasyonlarına yakın. Özellikle merkez tren istasyonuna valizinizle yürüyerek ulaşabilirsiniz. Tivoli'ye yürüyerek gidip gelebiliyorsunuz. Tavsiye ederim

Konaklama tarihi: Ocak 2020
2  Teşekkürler ahmethalis
3 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şehir merkezine 10 dakika yürüme mesafesinde. Tasarım ve oda oldukça iyi. İlk gün sabah kahvaltısına bayıldım ama ikinci gün çok küçük bir yerde az bir çeşitle karşılaşınca şaşırdım. Otoparkı var ama ücretli günlük 350 kron. Saatlik de tercih edilebilir ama her durumda çok pahalı.

Konaklama tarihi: Haziran 2019
1  Teşekkürler IsaK572
6 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tivoli parkına yaklaşık 1 km. Nyhavn bölgesine yaklaşık 2.5 km. yürüyüş mesafesinde olan bu otel merkez tren istasyonunun hemen yanında olmasına rağmen gürültü açısından sorun oluşturmuyor. Ayrıca 2 binadan oluştuğunu ve diğer binanın da merkez istasyon tarafına değilde ana caddeye baktığını belirteyim.
Kahvaltı salonları her iki binada yer alsa da ana yola bakan kahvaltı salonunun dekorasyonu daha güzeldi. Çeşitler her iki kahvaltı salonunda aynı güzellikte olup yeterliydi.

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Teşekkürler denizhulusiyetkin
30 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Her gidişimde kaldığım otel; hepsi iş nedenli kaldım gayet güzel bir otel temiz bakımlı, tivoli bahçelerine metro istasyonuna yakın yürüme mesafesinde
Nyhvan'a yürüyerek ulaşabilirsiniz
Otelden bisiklet kiralamanız mümkün
Kahvaltısı gayet çeşitli sunumları şık ve özenli
Tavsiye ederim

Konaklama tarihi: Mayıs 2018
Teşekkürler ceykaplan
4 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı

temizlik konfor hijyen üst düzey,,yeni modern bina,daha cok kongre oteli gibi,odalar beklediğimden küçük,yataklar rahat ama küçük,
her ne kadar otel merkez gibi gözüksede ,merkez derken central tren istasyonunu ve tivoli bahçelerini kastediyorum,yürüyerek buraya10 dakika,gün boyu gez dolaş sonrasında otele yürümek zor geliyor,otelden gara ,gardan da otele ulaşım var,taksi bol ve hemen otelin önünde otobüs durakları,.,şehir turu yapan otobüsler de otelin hemen yanından geçiyorlar,
neticede azıcık yürüdük ama çok şık temiz lüks,konforlu bir otel,
çalışanlarına selam ve teşekkürler

Oda ipucu: sessiz,konforlu ,şık,temiz lüks