“HİZMET KALİTESİ DÜŞTÜ”

Taverna Mesimvria
5 / 127. sıradaki Restoranlar - Alexandroupoli
Mutfaklar: Yunan
Yorum Zamanı: 23 Kasım 2024

Biz buraya Türkiye'den arkadaşlar ile sürekli giderdik. Son zamanlarda (muhtemelen parayı buldu) ukala tavırları, tadı tuzu olmayan suyu masaya bıraktık mutlaka içmesenizde parasını ödeyeceksiniz diye dayatmaya başlaması, hizmeti ağır ve aksak yapmaya başlaması onur kırıcı. Bundan sonra oraya gitmeyeceğiz. Daha nezih daha güzel türk restaurantları var oraya gideceğiz ve dostlarımıza tavsiye etmeyeceğiz

Ziyaret tarihi: Eylül 2024
Teşekkürler kenan b
  • Diğer diller

3-7/192 yorum

Yorum Zamanı: 14 Kasım 2024

Köfte yedik ciğer yedik oğlak yedik hepsi birbirinden lezzetliydi fiyat uygun servis güzeldi Abidin kardeşimize çok teşekkür ederiz Tekrar geleceğiz

Ziyaret tarihi: Kasım 2024
    • Atmosfer
    • Yemek
Teşekkürler HAKAN Ö
Yorum Zamanı: 10 Ağustos 2024

Gerçekten çok güzel hem çeşit hem porsiyon hem de lezzet açısından oldukça memnun kaldık,fiyatlar uygun,çalışanlar güler yüzlü,yemek sonrası ikramları da harika,yeniden görüşmek dileğiyle

Ziyaret tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler kaanalp_gs
Yorum Zamanı: 26 Temmuz 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Yediğimiz her şey çok lezzetliydi . Tabakların tamamını boş gönderdik. Fiyatlar oldukça makul bir porsiyon tandır bir porsiyon sucuk bir porsiyon köfte çoban salata kabak kızartma iki ayran ve suya 45 euro ödedik. Biz yola çıkacağımız için alkol almadık ama alkol seçenekleride var. İki yetişkin 7 ve 10 yaşlarında iki çocuk tıka basa doyduk porsiyonlar iyi tavsiye ederiz

Ziyaret tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler özge t
Yorum Zamanı: 14 Temmuz 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Gerçekten muhteşem... Hayatımın en güzel sucuğunu yedim diyebilirim. Dedeağaça geliyorsanız mutlaka gelmelisiniz....

Ziyaret tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler ÇAĞLA A

Taverna Mesimvria işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Alexandroupoli, Evros Region

Taverna Mesimvria - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!