“Yunan yerel yemekleri için çok iyi bir tercih”

O Mpakalogatos
35 / 127. sıradaki Restoranlar - Alexandroupoli
Fiyat aralığı: ₺37 - ₺293
Mutfaklar: Biftek Restoranı
Yorum Zamanı: 22 Eylül 2017

Yunan yerel yemekleri için çok iyi bir tercih Grup halinde olmamız nedeniyle et ve sulu yemekler konusunda tercihimiz kullandık.

Ziyaret tarihi: Eylül 2017
Teşekkürler UgurKILINC
  • Diğer diller

2-6/61 yorum

Yorum Zamanı: 25 Temmuz 2017

Tesadüfen karşılaştığımız bu aile işletmesi gerçekten harikaydı.Sadece kasap ürünleri ve mezeler,salatalar var.Deniz ürünleri hiç yok çünkü burası bir et lokantası.Servis çok hızlı.Lezzetler süper.Menü sadece Yunanca ancak Sahibesi Maria hanım ve çalışanlar İngilizce biliyor ve siparişiniz için oldukça yardımcı oluyorlar. Birçok turistin maalesef henüz keşfedemediği bir yer.Fiyatlar inanılmaz ucuz.4 kişi bir greek salata,kavurma,3 çeşit meze,patates kızartması,köfte, bonfile,tavuk ızgara,4 bira, yarım şişe beyaz şarap 33 euro!!!ödedik.şaka gibi)).Üstüne içtiğim 2 kadeh şarap ta Maria hanımın ikramı oldu.Porsiyonlar oldukça büyük.Tertemiz bir işletme.Şiddetle tavsiye ediyorum.

Ziyaret tarihi: Temmuz 2017
Teşekkürler volkan393
Yorum Zamanı: 1 Temmuz 2016 mobil cihaz aracılığıyla

Yorumlara bakarak geldim ve hakkını veriyor. Salata, şiş, sosis ve bira çok iyi. Etler çok lezzetli. Et sevenler denemeli.

Ziyaret tarihi: Temmuz 2016
Teşekkürler Alihan D
Yorum Zamanı: 17 Mayıs 2016

Etler lezzetli, fiyat ucuz, sucuk çok başarılı
Yediğimiz her şeyden keyif aldık
Oturacak yer için biraz beklemeye dğer

Ziyaret tarihi: Mayıs 2016
Teşekkürler drhako
Yorum Zamanı: 16 Ekim 2015

Dedeağaç'ta galiba kasap kağıdında bir şeyler yemek moda. Biz de modaya uyduk. Fena değil ama benden iyi puan alamadı. Yalnız ekmeği, Pita diyorlar çok beğendim. Dönerken istedim ama yetiştiremiyorlarmış..

Ziyaret tarihi: Kasım 2014
1  Teşekkürler Ilker Y

O Mpakalogatos işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Alexandroupoli, Evros Region

O Mpakalogatos - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!