Gitmenize gerek yok. Oncelikle herkesin yazdigi gibi kapida ayakta bi bekletiyorlar rezervasyon olmasina ragmen. Masamin hazir olmasi gereken saatte baskasinin kalktigi pis masanin temizlenmesibi bekliyorum. Kadin calisanlar yuzunuze zaten bakmiyor inanilmaz kabalar. 2 kisi dedeagac’ta 4 cesit meze ve ouzo’ya 90euro odenmez. Bu fiyat ancak Corfu tarzi yerlerde gelir Dedeagac’ta degil. 50euroyu gecip, az cesit geliyorsa orasi simarmis ve kaziklama moduna gecmistir. Biz zaten Turkiye’de kaziklanmamak icin geliyoruz. Suan cok is yapiyorlar Turkler sayesinde diye boyle bir moda gecmisler ama Turkler daha iyisini bulur sizi birakir boyle abartirtsaniz. Yemekler guzel ama tavir ve fiyat daha onemli.
Ha yok ben illa gidicem kendime saygim yok vaktim de cok diyorsaniz; engnar kalpli salata, acili ahtapot ve baby kalamar izgara tavsiye ederim.