Geçen sene aynı tarihte bu otelde kalmış ve çok memnun kalmıştık. Bu sene daha kalabalık gittik ve yine çok memnun ayrıldık. Selanik'in merkezinde rahat odaları ve muhteşem balkon manzaralı bir otel. Kahvaltı ise eksiksiz ve lezzetli.
Konaklama tarihi: Haziran 2018
Otelin yeri heryere yürüme mesafesi. Sadece öndeki kordon hafta sonu gürültülü ama bütün Selanik oraya geliyor. Odalar rahat temiz konforlu. Balkon zaten başlı başına yeterli. Kahvaltı mükemmel. Personel gayet iyi.
Konaklama tarihi: Haziran 2017
cihatkoksal adlı kullanıcıdan Daios Luxury Living hakkında bilgi alın
Teşekkürler cihatkoksal
Eser Ç
20 Mayıs 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Otelin konumu çok iyi, her yere yürüyüş mesafesinde. Odalar rahat ve cok temiz. Personel güleryüzlü ve yardımsever. Kahvaltı çeşidi ve kalitesi çok iyi. Tekrar geldiğimizde yine kalmak isteriz. Herşey için teşekkürler...
Konaklama tarihi: Mayıs 2017
Eser Ç adlı kullanıcıdan Daios Luxury Living hakkında bilgi alın
Teşekkürler Eser Ç
Gerek lokasyonu gerekse kaliteli servisi bir dahaki sefer için tercih nedenim olacaktır. Sahile cepheli lokantası, merkezi konumu , sahil kafelerinin arasında oluşu eğlenceli vakit geçirmenize katkısı var.
Oda ipucu: Ön odalar deniz manzaralı
Konaklama tarihi: Mayıs 2016
Odalar
Temizlik
Hizmet
Umut Kemal V adlı kullanıcıdan Daios Luxury Living hakkında bilgi alın
Teşekkürler Umut Kemal V
Alexmoonrises
9 Temmuz 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Selanike her geldiğimizde ksldigimiiz otel. Temiz,ev konforunda ve personel çok yardımcı. Konumu harika tam sahilde her yere cok yakin.odalarsa ikram ve banyo malzemeleri çok kaliteli. Kahvaltı harika.
Konaklama tarihi: Temmuz 2016
Alexmoonrises adlı kullanıcıdan Daios Luxury Living hakkında bilgi alın
Teşekkürler Alexmoonrises
Nowblue
2 Haziran 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Daha önce kaldığım otelde yer bulamadığım için seçtiğim ve ilk kez kaldığım otel. Diğeri için şimdiden üzgünüm çünkü gittiğim her seferde sanırım burda kalıcam. Lokasyon süper denize sıfır. Her türlü restaurant bar alışverişin tam ortasında. Kahvaltısı beklediğimin çok üzerinde. Odalar temiz yeni ve geniş. Çalışanlar gayet güleryüzlü. Hiç düşünmeden tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Nisan 2016
Nowblue adlı kullanıcıdan Daios Luxury Living hakkında bilgi alın