sertac c

ODA TEMİZ VE YENİLENMİŞ
ODA TV SETİ UFAK VE TÜRKİYE TV KANALLARI BULUNMUYOR,
BANYO YENİLENMİŞ VE UYGUN
VÜCUT KREMİ BULUNMUYOR,
KAHVALTI MENÜSÜ YETERLİ AÇIK BÜFE ŞEKLİNDE , 9€/ KİŞİ BAŞI.
OTOPARK KÜÇÜK ARABAYA UYGUN, YAKINDA BULUNAN OTOPARKA GECELİK OTEL İNDİRİMİ İLE 20€ ÖDENİYOR
3 YILDIZ OTEL
El Greco Hotel Thessaloniki noktasına 1.3 km mesafede
Little Big House Cafe & Hostel
    El Greco Hotel Thessaloniki noktasına 1.7 km mesafede
    Bar/Oturma Salonu
    Thessaloniki bölgesindeki diğer otellere bakın
    1-6/739 yorum
    7 Ocak 2019 tarihinde yorum yapıldı

Ödediğimiz ücrete karşı gerçekten her yön ile çok güzel,çok keyifli bir oteldi.yardım severler,temiz,konum olarak gerçekten çok merkezi.Her yöne yürüyerek gidebiliyorsunuz.
    Yataklar rahat .Dinlenmek içinde keyifli ve şehir merkezinde olmasına rağmen sesiz bir otel.

Konaklama tarihi: Ocak 2019
    • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
    Teşekkürler movadyatr
    4 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Konumu merkezi.Personel de ilgiliydi ancak otel çok eskiydi. Banyosu, duş perdesi pek içime sinmedi. Çarşafların ve yatak örtüsünün temiz olup olmadığından emin olamadım.1 gece de kalsam temizlik ilk şartımdır...Dış merdivenler ve balkon kirliydi mesela...Otopark için yer gösteriyorlar. 24 saat için 10 Euro ödeyerek yakında bir yere park için yardımcı oldular.Kahvaltı idare ederdi.

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
    Teşekkürler Defard
    6 Ekim 2017 tarihinde yorum yapıldı

Otelin konumu merkezi olmasına rağmen çokta içimiz sinerek kalmadık.Odalar oldukça eski , bizim odamızın duş kısmı berbattı. personelin bir kısmı oldukça güleryüzlü ve ilgili bir kısmı ise tam tersine.

Konaklama tarihi: Ekim 2017
    • Seyahat türü: İş için seyahat etti
    Teşekkürler İsa A
    5 Ekim 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kötü ve pis bir otel otelin bazı odaları yenilenmiş ama genelde eski ve odalar dar duşta bir perde bile yok heryer su içinde kalıyor . Konumu iyi merkezi biryerde sayılır kahvaltısı idare eder ama kesinlikle tavsiye etmem.

Konaklama tarihi: Ekim 2017
    Teşekkürler gokhane864
    5 Ekim 2017 tarihinde yorum yapıldı

Merkezi konumu ve bir önceki seyahatimiz sırasında gözümüze takıldığı için bir geceliğine burayı seçmiştik. Ancak ikinci gece de orada kalmak için şartları zorladık.
    Bina eski olmasına rağmen içi çok iyi restore edilmiş. Yataklar yeni, banyolar ise tertemiz ve çok düzenliydi. Kahvaltı ise gayet yeterli ve lezzetliydi.
    Burada da otopark yok ama çok yakın bir otoparkla anlaşmaları var ve 24 saati 10.- euro bedelle aracımızı bırakabildik.
    Burası şehrin merkezinde ve temiz bir otel.Çalışanlar da gayet ilgili. Ana cadde üzerinde ama kapıyı kapatınca gayet sessiz bir gece geçiriliyor. Bir sonraki gelişimizde gene burayı tercih edeceğiz.
    Saygılarımla.

Konaklama tarihi: Eylül 2017