Otelde 4 gece konakladım. Rezervasyonumu agoda ile yaptım. Resimlerde otel şahane. Tam 4 yıldızlı bir otel olarak görünüyor. Sabah 11 gibi Kos'a ulaştım. Ailem ile birlikte otele ulaştık. Resepsiyonda son derece yavaş ve bir o kadar da orta yaşlı bir kadın çalışan işlemlerinizi tamamladı ve odaya saat 15.00'de odaya giriş yapabileceğimizi söyledi. Saat 15.00'da geldiğimizde bir sorun olduğunu ve biraz daha beklememiz gerektiğini iletti. Odaya geçtiğinizde acı gerçekle yüzleştik! Aşırı rutubet kokan bir pansiyon odası. Otelin ön taraftaki odaları yenilenmiş fakat diğer yerler 1980'li yıllardan kalma pansiyon odası. Fotoğraflara bakın lütfen. Yer değişikliği talep ettiğimizde ön taraftaki odaların max 3 kişilik olduğunu söylediler. Havuza ilk gün girmek istedik, bir boğun teras katına havuz yapmışlar. Havuz temizlik açısından gördüğüm en kötüsü. Gündüzleri gezerken hoş vakitler geçirdiğimiz ama gece yatarken kötü anılar bırakan bir otel oldu bizim için. Rezervasyon yaparken dikkat edin. Aynı fiyatlara çok daha güzel oteller var.