“Ufuk bey müdürleri ve serviste fatma ve merve hanıma teşekkürler”

Ristorante da Danilo
36 / 939. sıradaki Restoranlar - Modena
Mükemmellik Sertifikası
Fiyat aralığı: ₺35 - ₺35
Mutfaklar: İtalyan
Daha fazla restoran detayı
Şunun için iyi: Yerel Mutfak, Çocuklu Aileler, İş Toplantıları, Romantik
Yemek seçenekleri: Kahvaltı, Gece Eğlencesi, Akşam Yemeği, Öğle Yemeği, Rezervasyonlar
Yorum Zamanı: 28 Ekim 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Kapıdaki rezervazyon alan hanımefendinin çirkin terslemesine rağmen Ufuk Bey in bizi çevirmeyip gelmeyen rezarvasyon masalarına bizi yönlendirmesi sonucu memnun olduk. Serviste Merve Hanım ve Fatma Hanım ın özenli ve güzel önerileri sayesinde mekandan mutlu ayrıldık. Kendilerine teşekkür ederiz

Ziyaret tarihi: Ekim 2022
1  Teşekkürler 24_lket
  • Diğer diller

1-5/2.366 yorum

Yorum Zamanı: 20 Eylül 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Bizimle ilgilenen garson menu hakkinda bilgiye sahip degil. Bize yardimci olamadi. Servis cok ye kalk sistemine adapte olmus.
Et schnitzel siparis verdigim an geldi soguk ve pismemis bir sekilde. Ayni zamanda Et siparsimin yanina kahvalti bicagi verildi ben uyarana kadar. Beklentimin cok cok altinda kalan tamamen abartilmis bir italyan restoranti.Kesinlikle tavsiye etmem. Yedigim en kotu Burrata peynirini yedim. Sunumlar kesinlikle cok zayif. Yarismalarda puan verip kotu elestirmek yerine mekan sahibinin kendi restorantina acilen mudahale etmesi gerekiyor.

Ziyaret tarihi: Eylül 2022
1  Teşekkürler elifc851
Yorum Zamanı: 17 Ağustos 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Bugün arkadaşımla beraber yemek yedik istinye parktaki restoranında çok gereksiz pahalı bence hak etmiyor normal bir pizzadan hiç bir farkı yok alfredo çok pahalı.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2022
2  Teşekkürler 310okan
Yorum Zamanı: 16 Mart 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Modena’da gecirdigim bir gece, aksam yemegi amacli ziyaret ettim. Tipik bir Italyan restauranti. Sade ve kaliteli. Yemekleri gayet lezzetli, garsonlari ilgili ve alakali ayricada gayet uygun fiyatli bir restaurant. Tavsiye ederim.

Ziyaret tarihi: Mart 2019
Teşekkürler ByTLG
Yorum Zamanı: 18 Temmuz 2016 mobil cihaz aracılığıyla

Modena şehir merkezinden Urbania ya gitmek üzere yola çıkacakken vazgeçip bu restoran'a döndük. Saat 19:00'da akşam servisi açıldı. Bembeyaz ve tertemiz masa örtüleri ile kaplı güzel masalara oturmak için biraz bekledik. Çok güzel ev şaraplarından içerken yemeklerimizi ısmarladık. Yemeklerimizi beklerken tabakların güzelliği ve naifliği bizi etkiledi.
Yemekler beklentimizin üstünde hoştu.
Servisimizi yapan bayan bizimle çok ilgilendi. Son kahvemizin ücretini almadılar. Zamansızlık yüzünden tatlılarımızı yiyemedik. Bir daha ki sefere diyerek ve aklımız orada kalarak ayrıldık.

Ziyaret tarihi: Temmuz 2016
Teşekkürler mehmetleventa

Ristorante da Danilo işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Modena, Province of Modena

Ristorante da Danilo - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!