Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Yakınlardaki Oteller
Yorumlar (990)
Yorumları filtrele
990 sonuç
Gezgin puanı
343
429
158
43
17
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
Gezgin puanı
343
429
158
43
17
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Seçilen filtreler
Filtrele
Liste güncelleniyor...
4-9/990 yorum
28 Şubat 2016 tarihinde yorum yapıldı

Otel temizdi. Kahvaltı dahil almıştım odayı, kahvaltısı güzeldi bence. Otelin koumu güzel. Otelde merkezi sistem kullanıldığı için kaloriferlerde termostat bulunmakta, odaya girdiğinizde onu ayarlamanız gerekiyor. Benim ilk girdiğimde 0 a ayarlı olduğu için ilk gece oda soğuktu, sonrasında termostatı görüp ayarlayınca sıcak oldu. Odada da herhangi bir uyarı bulunmamakta, kalorifer termostatını ayarlayın şeklinde. Yatağın üzerinde bulunan yorganımsı şey dar ve uzun. Tek parça büyük birşey olsa daha kullanışlı olacak.

Konaklama tarihi: Şubat 2016
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
Teşekkürler melihc111
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager ParkInnNuernberg - Park Inn by Radisson Nuremberg, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Şubat 2016
Google Çevirisi

Dear Melih C,
Thank you for your understanding that I come back to you in English, as I am not able to speak Turkish. The entire team and I highly appreciate that you took the time to give us some feedback. Guest feedback is quite important to us as this is the ultimate way for us to observe if we are on the right track in order to make our hotel a happy place to be!

However I found out that you were facing some issues with our heating system. My team and I hope that we were able to figure them out with you. The heating itself is not only regulated via the air-conditioning system. In most of our rooms we do offer “classical” radiators or heaters just right beneath the windows.

Your feedback regarding our comfortable beds, the cleanliness in the hotel and our good breakfast made me enormous proud on my team. Please be insured that I will share your nice feedback.

We hope that you will visit us again when you will come to Nuremberg again.

Sincerely yours,

Markus Thomka
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
6 Şubat 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Merkezi konumu ile rahatça yürüyerek gezebilir, metro istasyonlarına ulaşabilirsiniz. Kaldığım oda yeni ve yeterli büyüklükteydi. İnsanlar güleryüzlü. Kahvaltıda her yerde olduğu gibi tek düze ve hergün aynı fakat iş seyahti için fazlasına da herek yok.

Konaklama tarihi: Şubat 2016
Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler osmancnar
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager ParkInnNuernberg - Park Inn by Radisson Nuremberg, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Şubat 2016
Google Çevirisi

Dear Osman C,

Thank you very much for sharing your experiences with me, after your stay with us. Thank you also for your understanding, that I am coming back to you in English.
My team and I highly appreciated that you had an satisfactory stay with us.
We are also happy, that you have rated us with the alsmost best possible score.

We hope that you will visit us again, when your travel plans will bring you back to Nuremberg.

Yours,

Markus Thomka
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
31 Aralık 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Konum olarak çok güzel bir yerde. Personel de inanılmaz yardım sever ve sevecen. Fiyatlar da gayet makul. Odalar ve banyo küçük ama neticede satın almıyoruz konaklayıp dönüyoruz. Ben sorun etmedim bunu. Tekrar gelsem aynı oteli tercih ederim.

Konaklama tarihi: Aralık 2015
Seyahat türü: Ailesiyle seyahat etti
Teşekkürler LUzsoylu
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager ParkInnNuernberg - Park Inn by Radisson Nuremberg, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Ocak 2016
Google Çevirisi

Dear LUzsoylu,

Thank you for your understanding that I come back in English, as I am not able to speak Turkish.

I just wanted to say “Thank you VERY MUCH” for your motivating feedback! To read your review made me really proud on my team.

We hope that you will come back soon. Thank you once again for staying with us and sharing your experiences after you had a nice stay with us.

Yours sincerely,

Markus Thomka
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
31 Mart 2015 tarihinde yorum yapıldı

İsim Radison diye sakın aldanmayın. Otel konum olarak oldukça merkezi bir bölgede denilebilinir. Hizmet, temizlik ve kahvaltı olması gerektiği şekilde fakat otelin odaları (tek kişilik ve ekonomik olarak adlandırılan odalar) inanılmaz dar. Grup olarak kaldığımız beşinci katta bazı odalarda hızla kalkarsanız kafanız tavana çarpar. Haliyle banyoda traş takımınızı koyacak yer bile zor bulunuyor. Bence bu fiyata biraz daha dışarıda daha iyi seçenekler rahatlıkla bulunur.

Oda ipucu: Bence beşinci kattan uzak durun. Diğer katları bilmiyorum
Konaklama tarihi: Mart 2015
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
    • Uyku Kalitesi
    • Temizlik
    • Hizmet
Teşekkürler Mesut O
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Sales Assistant ParkInnNuernberg - Park Inn by Radisson Nuremberg, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Nisan 2015
Google Çevirisi

Dear Mesut O,

Thank you for taking the time to write a feedback after your stay.
We really appreciate it. I´m sorry to hear that we did not entirely meet your expectations.
I would like to apologize and assure you that I will follow up your comments with the relevant departments.

I hope that we will have another opportunity to welcome you back and to show you that we can make it right.

Kind regards,

Tina Horlich
Sales Assistant

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
1 Nisan 2014 tarihinde yorum yapıldı

Nurnberg inşaat fuarı dolayısı ile bu otelde konakladım..otel merkez tren istasyonuna 10-15 dakikalık yürüme mesafesinde..yürümek istemiyorsanın 5 dakika mesafedeki metro istasyonundan 1 durak giderek merkez tren istasyonuna ulaşabilirsiniz..otel aynı zamanda eski şehir merkezinin ( altstadt) son kısmına 5 dk yürüme mesafesinde..otelin hemen karşısında eski şehrin surlar ile çevrili kısmı gözüküyor..bu kısımda amsterdamın ünlü red light ı na benzer nürnberg in red light ı mevcut..eski şehirde gezilecek pek çok yer var..alışveriş için uygun ve lüks mağazalar mevcut..şehirde herkeze uygun gece eğlencesi var..(gece klupleri , modern discolar gibi..) otele dönecek olursak , konum bence orta..giriş ve lobi kısmı küçük..lobi girişinde dinlenmek için bazı ufak bölümler ve ufak bir bar kısmı var..kahvaltı salonu resepsiyonu geçtikten sonra arkaya doğru..otel de check in ve check out rahat yapılıyor..personel gayet yardımcı bu konuda..katlara ulaşım 2 adet asansörle çalışıyor..asansörleri bekleme zamanı gayet iyi..oda kat koridorları orta ferahlıkta..odalar temiz ama kat yüksekliğinin alçak olmasından dolayı küçükmüş izlenimi veriyor..oda renkleri sıcak ve rahatlatıcı..banyo kullanımında bir sorun yok..otelde olduğu satış esnasında söylenen spa ile ilgili bazı sorunlar var..bu sorun otelin bu kısmının anlatımını yanlış yapmasından kaynaklanıyor..booking.com otel siteside bu yanlışa ortak oluyor..ben spa konusunda bayağı ilgili biriyim.. otelin spa sı var demek , içerisinde devamlı çalışan bir buhar odası ve sauna nın olması aynı zamanda korunaklı bir dinlenme odasının olması demektir..malesef bu otelin spa kısmında sadece sauna var ve oda siz resepsiyona haber verince çalıştırılıyor..içerisi çok soğuk klimalar soğuk çalışıyor..bu alan bir spa dan çok fitness salonuna benziyor..bu da bu özelliğinden dolayı otelde rezervasyon yaptıran müşteriyi kandırmak anlamına gelir..bu kısmı kimseye tavsiye etmem..bu grup otelde ilk defa bu sıkıntı ile karşılaştım..bu grubun berlin deki otelinde böyle hiçbir sorun olmamıştı..ben kahvaltı dahil kalmadığımdan bu konuda iyi veya kötü bir fikrim olmadı..otel konumunun orta iyilikte olmasından dolayı iş için konaklamalarda tercih edilebilir..ama kesinlikle spa ve rahatlama anlamı katan ifadeler gerçeği yansıtmamaktadır...

Konaklama tarihi: Mart 2014
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
Teşekkürler 1970teksurer
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Director of Sales ParkInnNuernberg - Park Inn by Radisson Nuremberg, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Eylül 2014
Google Çevirisi

Dear 1970tekurer,
Sorry that I have to write in English.
We are really sorry that our hotel did not meet your expectation.
As it is really hard for me to understand what you try to tell us as I do not speak you language maybe you have the posibility to write me an Emai in English an explain what happend.
Please contact me directly under : sales.nuernberg@rezidorparkinn.com
Kind regards
Martina Bauernschidt - Director of Sales

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın