Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Yakınlardaki Oteller
Yorumlar (1.013)
Yorumları filtrele
1.013 sonuç
Gezgin puanı
498
423
73
11
8
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
498
423
73
11
8
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Filtrele
Liste güncelleniyor...
5-10/1.013 yorum
14 Ekim 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ibis styles nice Tren istasyonuna yuruyerek 5 dk mesafede guzel temiz bir otel. Calisanlar cok sicakkanli. Kahvalti gayet guzel. Nice seyahati yapanlara tavsiye ederim. Sehir merkezine yuruyerek sekiz dakika.

Konaklama tarihi: Ekim 2016
Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler Sinem A
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Directeur général Bruno F - Ibis Styles Nice Centre Gare, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Ekim 2016
Google Çevirisi

We would like to thank you for your kind comment about our hotel and service on Trip Advisor. We appreciate your recommendation which helps us to build a better e-reputation among hotels in Nice. We are very grateful for having this chance to receive you.

We welcome you to come back visiting Nice and it would be an honour for us to give you warm reception.

Faithfully yours,

Bruno FELIX

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
17 Eylül 2016 tarihinde yorum yapıldı

Avrupa şampiyonası sırasında 4 gun Bu otelde konakladik tren istasyonuna 5 dakikalık mesafede plaja 10 dakika gerçekten konumu çok güzel çevre şehirlere gezi duzenliyeceklere temiz ve düzgün bir otel . Özellikle kahvaltısı Türklere hitap etmese de gayet başarılı , kruvasanları ise müthiş .resepsiyon çok canayakin ve yardımsever herseye yanıt vermeye çalışıyorlar. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konaklama tarihi: Haziran 2016
Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler 130buraks
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Directeur général Bruno F - Ibis Styles Nice Centre Gare, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Eylül 2016
Google Çevirisi

We would like to thank you for your kind comment about our hotel and service on Trip Advisor. We appreciate your recommendation which helps us to build a better e-reputation among hotels in Nice. We are very grateful for having this chance to receive you.

We welcome you to come back visiting Nice and it would be an honour for us to give you warm reception.

Faithfully yours,

Bruno FELIX

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
26 Ağustos 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bu otel zincirinde 3. Kalışım. Çok temiz çok güler yüzlüler. Bu style serisinde de çok modern bi otel yapmışlar. Kahvaltı avrupa için standartın çok üstünde. Bahçe muhteşem. Tek sorun otoparklar çok pahalı. Merkeze yürüyerek 5 -10 dakika. Üst kattaki odalar çok güzel

Konaklama tarihi: Mayıs 2016
Seyahat türü: Ailesiyle seyahat etti
1  Teşekkürler ANDGunes
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Directeur général Bruno F - Ibis Styles Nice Centre Gare, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Kasım 2016
Google Çevirisi

Dear guest
Thank you very much for sharing your feedback about the hotel.
We truly enjoy reading guest reviews similar to the one that you posted and will share your comments with the entire team.
Thank you very much for choosing to stay at Ibis Styles Nice centre gare and we sincerely hope to see you again soon.
Best regards
Bruno Felix
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
21 Ağustos 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel gerçekten güzel .. Resepsiyonda çalışanlar çok canayakın ve yardımsever .. Türk zevkine uygun Bir kahvaltısı olduğunu söyleyemem ama bence özellikle kruvasanları oldukça güzeldi. Plaja 10 dakika mesafede, canlı bir sokaktan yürüyorsunuz . Odalar minik ama şirin . Mozart parkalanı eğer aracınızla geldiyseniz günlük 15 Euro dan size bilet veriyor . Gün sayısı arttıkça fiyat düşecektir . Özetle Otelden çok memnun kaldım ❤️❤️❤️

Konaklama tarihi: Ağustos 2016
Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
1  Teşekkürler Ardicm
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Directeur général Bruno F - Ibis Styles Nice Centre Gare, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Ağustos 2016
Google Çevirisi

Thank you for taking your time to post your comments about our hotel and share your experience on Trip advisor.

We welcome you to come back visiting Nice and it would be our pleasure to give you warm reception again.

Faithfully yours,

Bruno FELIX

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
8 Haziran 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel nice merkezle,merkezi tren istasyonu arasında yani tren kullanarak çevredeki turistik kasabalara ulaşabileceğiniz gibi şehir merkezinde olmanında keyfini yasamış oluyorsunuz.Otel kaldığım dönemde dolu olmasına rağmen cok sessizdi.Yataklar yüksek uyku konforu sağlıyor yani oldukça rahat.Oda büyüklüğü Avrupa otellerine göre normal sayılabilir.Yalnız odaların eksiği mini bar ve su ısıtıcısının bulunmaması diyebilirim. Otel basit ama modern ve şik döşenmiş.Otel görevlileri ve resepsiyonistler güler yüzlü,yardımsever,dil konusunda da oldukça donanımlılar.Otelin acık büfe kahvaltısı çeşitli ve doyurucu özellikle ekmekleri harika, kahvaltı sonrası lobide kahve cay ve çörek aksama kadar mevcut.Teras odamızın manzarasında güzeldi.Fiyat performans oranınızda cok iyi olduğunu düşünüyorum.isterseniz otelin lüx araclariylada havaalanı transferleri makul fiyatlarla sağlayabilirsiniz. İbiş style nice centre gare otel çalışanlarını teşekkürler.

Konaklama tarihi: Haziran 2016
Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
2  Teşekkürler HERO55
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Directeur général Bruno F - Ibis Styles Nice Centre Gare, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Kasım 2016
Google Çevirisi

Dear Sir/Madam
Thank you for the great Star review of our hotel. We are glad that you enjoyed your stay.
The location of the Ibis Styles Hotel Nice Centre Gare is indeed ideal, in the city centre, a stone’s throw from the old town and close to the place Massena.
Your positive remarks on every aspect of your stay will certainly be forwarded to the team.
We are looking forward to welcoming you back for another enjoyable stay.
Many thanks again and best regards.
Bruno Felix
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın