Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Yakınlardaki Oteller
$450
$356
Expedia.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
$234
$218
Booking.com
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Deniz kıyısı
$372
$230
Booking.com
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
$155
$144
Priceline
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
İndirim bildirimi. Ortalama fiyatlardan %11 daha düşük

Bulduğunuz fiyat, bu otelin ortalama fiyatından ($161/gece) %11 daha düşük

Mümkün olan en iyi fiyatı bulabilmeniz için 60 günlük bir dönemdeki fiyatları analiz eder ve seçiminizi benzer konaklamalara ait ortalama fiyatla karşılaştırırız.

$136
$125
Priceline
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Bar/Oturma Salonu
$166
$153
Priceline
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Oda Servisi
Hotel Suisse(Nice)
$396
$291
Priceline
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Oda Servisi
$194
$161
Priceline
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
$203
$195
galahotels.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Deniz kıyısı
$226
getaroom.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Oda Servisi
Yorumlar (1.454)
Yorumları filtrele
1.454 sonuç
Gezgin puanı
439
634
257
78
46
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
439
634
257
78
46
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Filtrele
Liste güncelleniyor...
1-6/1.454 yorum
Yorum Zamanı: 1 Aralık 2017

Otelin konumu mükemmel, şehir meydanı, alış veriş merkezlerine çok yakın ve en önemlisi plaja 5 dakikalık yürüme mesafesinde. Odalar yeterli büyüklükte ve kesinlikle temiz.
kahvaltı oldukça başarılı ve bol seçenek sunuluyor. Otel genelinde ücretsiz wi-fi hizmeti var ancak zaman zaman bağlantı kesiliyor.
personel oldukça güler yüzlü ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • Konaklama tarihi: Kasım 2017, seyahat türü: İş için
    • Değer
    • Odalar
    • Hizmet
Teşekkürler Yalcin T
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Room Division Manager Best Western Plus Hôtel Masséna Nice Stéphane M - Best Western Plus Hotel Massena Nice, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Aralık 2017
Google Çevirisi

Dear Yalcin,

Thank you for taking the time to share your feedback with us regarding your stay at the hotel Massena.

We are pleased to read that you enjoyed you stay especially the central location of the hotel, and the professionalism of our hotel staff.

We thank you for your recommendation and hope to have the pleasure of welcoming you back to the Hotel Massena.

Best regards,

Room Division Manager
Best Western Plus Hôtel Masséna Nice

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 7 Kasım 2017

Oteli Nice'te çok merkezi bir konumda olduğu için seçtik. Her yere yürüme mesafesinde temel ihtiyaçları karşılayacak donanıma sahip. Fazla lüks beklemeden sadece yatmadan yatmaya kullanılabilecek özelliğe sahip. Kahvaltısı tatminkar. Ancak resepsiyonda muhatap olunan personeli tam bir rezalet. Otelden çıkış yaparken bu işlemi stajyer olduğunu sonradan öğrendiğimiz bir personele yaptırdılar. Kredi kartından çekilemediğini belirttiği için 2'nci kredi kartını verdik. Ancak ardından anladık ki iki karttan birden ödeme yapmıştık. Yani çift ödeme yaptık. Bunu çok az İngilizce bilen stajyere anlattık. Ama anlamadığı için o ana kadar kenarda oturan asıl görevli devreye girdi. Son derece küstah ve sinirli bir şekilde bir şey yapamayacaklarını bankayla çözmemiz gerektiğini belirtti. Usrarımıza rağmen pos makinesini de asla kontrol etmedi. Oysa provizyon kod numarasıyla hemen iptal işlemi yapması mümkündü. Bu yetmiyormuş gibi otopark için otele girerken 3 gün kalacağımızı söylediğimiz için 3 günlük para aldılar. Oysa arabayı sadece 2 gün otoparka bıraktık. Bu da resepsiyon personelinin çözmesi gereken bir şeydi. Dolayısıyla otelin müşteriyi karşılayan ve uğurlayan yüzü tam bir rezalet. Aynı lokasyonda olan bir sürü otel var. Asla burayı tercih etmeyin.

Konaklama tarihi: Ekim 2017, seyahat türü: Arkadaşlarla
Teşekkürler akocak0307
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Room Division Manager Best Western Plus Hôtel Masséna Nice Stéphane M - Best Western Plus Hotel Massena Nice, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Kasım 2017
Google Çevirisi

Dear Guest,
We thank you for having taken the time to share your experience and we thank you for your constructive comments.
We sincerely apologize for this inconvenience as this is not our usual quality of service. We will share your comments with our Front Office Manager. Please be assured that your review is very important for us in order to improve your future experience.
We sincerely thank you for your comment and we look forward to welcoming you back in the near future, please be assured that we will pay all our attention to make your second stay in Nice memorable and to answer to your expectations.
Sincerely,
Room Division Manager Best Western Plus Hôtel Masséna Nice

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 28 Temmuz 2017

Nice şehrinde büyük paralar vermeden tam merkezde her yere yakın kalınabilecek en güzel otellerden biri bence. Hemen meydanda yanında , tam Galeri Lafayette var. Temiz bir otel . Otel personeli de yeteri kadar ilgili

Konaklama tarihi: Ağustos 2016
Teşekkürler ZEHRA Ö
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Directeur Hébergement Best Western Plus Hôtel Masséna Nice stephanemattiolo - Best Western Plus Hotel Massena Nice, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Ağustos 2017
Google Çevirisi

Dear ZEHRA,

Thank you for taking the time to write a review following your recent stay at the Hotel Massena.

We are pleased to read that you enjoyed the central location of the hotel and the professionalism of our hotel staff.

We thank you for your recommendation and hope to welcome you back during your future stays in Nice.

Best Regards,
Room Division Manager
Best Western Plus Hôtel Masséna Nice

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 31 Mart 2017 mobil cihaz aracılığıyla

Çok merkezi. Her yere yürüyerek kolayca ulaşılabilir. Kahvaltısı çok başarılı. Odalar bu fiyat kategorisi için keainlikle ortalamanın üzerinde. Resepsiyon güleryüzlü ve yardımsever. Hemen yanında market, köşede bir bar ve karşısında şahane bir pastane ve yemek yiyebikeceğiniz başarılı bir mekanla güzel bir fırın var. Daha ne olsun.

Konaklama tarihi: Mart 2017, seyahat türü: Arkadaşlarla
Teşekkürler Rertan
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Directeur Hébergement stephanemattiolo - Best Western Plus Hotel Massena Nice, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Nisan 2017
Google Çevirisi

Dear Rertan,

What a lovely comment!

We are delighted to read your kind words about the warm and efficient service, as we take pride in making our guests’ stay the most enjoyable and memorable one.

We thank you for your recommendation and hope to welcome you back during your future stays in Nice.

Best Regards,
Room Division Manager
Best Western Plus Hôtel Masséna Nice


Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 6 Aralık 2016

Otel, Nice'te çok merkezi bir konumda, heryere (deniz kıyısı dahil) yürüyerek ulaşmak mümkün. Odalar güzel, kahvaltısı yeterli (hatta bol çeşitli) Personel her konuda yardımcı olmaya çalışıyor. Teşekkürler...

  • Konaklama tarihi: Eylül 2016, seyahat türü: Çift olarak
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Hizmet
Teşekkürler Volkan M
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yönetim yanıtı:Yanıtlanma zamanı: 13 Aralık 2016
Google Çevirisi

Dear Volkan,

Thank you for taking the time to share your feedback with us regarding your stay at the hotel Massena.

We are pleased to read that you enjoyed the central location of the hotel, the breakfast service, and all the team.

We thank you for your recommendation and hope to welcome you back during your future stays in Nice

Best Regards,
Stéphane MATTIOLO
Room Division Manager


Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın