Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Yakınlardaki Oteller
Yorumlar (2.795)
Yorumları filtrele
2.795 sonuç
Gezgin puanı
2.427
191
80
53
43
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
2.427
191
80
53
43
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Filtrele
Liste güncelleniyor...
2-7/2.795 yorum
26 Ekim 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Aksam yemegi icin gittik four season her zaman oldugu gibi menusu atmosferi meshur cicek dekorasyonu ile muhtesemdi. Calisanlar her zaman ustun kalite hizmet sunuyor. Saraplari ve yemekleri cok iyiydi. Canli piyano resitali vardi.

Konaklama tarihi: Eylül 2016
Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
1  Teşekkürler iremoztrk
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
25 Temmuz 2016 tarihinde yorum yapıldı

Tek kelimeyle '' Muhteşem '' bir Hotel.Paris'in merkezinde süper lüks bir Hotel.
Klasik tarzda mobilyalarla döşenmiş olan oda çok etkileyici ve kusursuz.Personel çok kibar ve yardımcı.
Temizlik her alanda hissediliyor.Parisin büyüsünü bozmadan konaklayacağınız bir hotel olarak kesinlikje tavsiye ederim..

Konaklama tarihi: Aralık 2015
Teşekkürler ilknur k
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
15 Eylül 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

bir cok ulkede ilk tercihim Four seasons otelleridir, Paris'teki otele 2005 yilindan beri yilda 2 kez geliriz. bu yil nisan ayinda saat 18.00 civarinda otele giris yaptik odaminizin hazir olmadigini biraz beklememiz gerektigi soylendi, biraz dedikleri 3 saat oldu.

bugun 15 eylul 2015 otele giris yaptik deluxe oda icin 1.350€ kahvalti dahil odedik. verilen oda cati kati manzara sifir! yatak sanki eski karyola gibi ses yapiyor en ufak bir harekette. resepsiyonu aradik yardimci olamayacaklarini cunku otel full dolu dediler.

umarim Four Seasons dunya otel yonetimi yazilan yorumlari okuyordur. bundan sonra bu otele gelmeyecegim. Mandarin veya Shangrila

Konaklama tarihi: Eylül 2015
Seyahat türü: Ailesiyle seyahat etti
3  Teşekkürler TuranAv
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Responsable commercial fsgeorgev - Four Seasons Hotel George V, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Eylül 2015
Google Çevirisi

Dear Sir, Dear Madam,

We would first of all like to thank you very much for sharing your feedback on your latest visit at the Four Seasons Hotel George V on Paris. We are glad you are a regular guest at our hotel but I am however very sorry to hear we were not able to assist you with the issues you encountered during your stay. Please do not hesitate to give me your contact information and let me know when you would be available to discuss your stay as our client’s feedback is really important to us. We hope to have the chance of welcoming you again very soon and show you that our “quality hasn’t deteriorated”!

Warmest regards,

Florence Dubois
Director of Sales & Marketing

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
17 Nisan 2015 tarihinde yorum yapıldı

Eğer otelde kalmanın keyfini sürmek istiyorsanız tam aradığınız otel.Bahçesinde sabah, öğleden sonra oturup dinleneceğiniz güzel çiçeklerine hayran kalacağınız bir otel.Sabah kahvaltısı çok kaliteli ve lezzetli.Oda servisi mükkemel.Yatakları çok rahat.Üst katları tercih edin.Otelden çıkınca 5 dakikada Champs Ellysee ye varabilirsiniz.

Oda ipucu: Odalar çok geniş bizimki deluxe odaydı.Yüksek kattaki odalar daha az gürültülü ve gün ışığını alıyor.
Konaklama tarihi: Nisan 2015
  • Seyahat türü: Ailesiyle seyahat etti
    • Değer
    • Yer
    • Hizmet
Teşekkürler Kelebekturkiye
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Director of Sales fsgeorgev - Four Seasons Hotel George V, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Nisan 2015
Google Çevirisi

Dear Madame,
Very happy to read this great comment on Trip Advisor about your recent stay at the Four Seasons Hotel George V, Paris! We are delighted to read that you enjoyed the beautiful flowers, your breakfast, the good quality of the cusine and of course the service. Your comment is very important to us and we will make sure to share it with our teams.
We hope to have the pleasure of seeing you again soon at the Four Seasons Hotel George V.
Kindest Regards,
Florence Dubois
Director of Sales & Marketing

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
2 Nisan 2015 tarihinde yorum yapıldı

Konaklama tarihi: Ağustos 2014
Seyahat türü: Ailesiyle seyahat etti
Bu yorum bağımsız bir gezginin öznel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketinin veya ortaklarının görüşü değildir.
Responsable commercial fsgeorgev - Four Seasons Hotel George V, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Nisan 2015
Google Çevirisi

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın