“Güler balık”

Güler Balik Restaurant
1 / 1. sıradaki Restoranlar - Mecidiye
Yorum Zamanı: 27 Temmuz 2024

Kılıç şiş balık yedik berbattı korkmuştu söylememe rağmen balık taze bunun tadı öyle deyip tabiki ödettiler yemediğimiz balığa 600 tl ödedik hiçbir şeyi beğenmedik

Ziyaret tarihi: Temmuz 2024
    • Atmosfer
    • Yemek
Teşekkürler Nazan G

1-5/5 yorum

Yorum Zamanı: 8 Ağustos 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Yemek yedikten sonra çay veya kahve (2 kez) istendikten sonra getirmek 1 saat sürmemeli bence. Parayla satılmayan ürünlerin hizmetini geliştirirseniz harika olur.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler Fatih E
Yorum Zamanı: 22 Ağustos 2020

Farklı sitelerdeki yorumlara bakınca, mekanı denemek istedik. Maalesef hayatımda yediğim en kötü balıklardan birini yedim. Meze, balık ve salatadan tattım. Balık kötü olunca gerisi zaten çok mühim olmadı. Belki bize böyle denk geldi bilmiyorum ama yaşadığım deneyimden sonra tekrar gitmeyi düşünmüyorum.

Ziyaret tarihi: Mart 2020
Teşekkürler Siradakitabak
Yorum Zamanı: 21 Ağustos 2020

Mezeler orta kalite, kalamar yağlı, karides çok kötü, fiyatlar yüksek, hizmet kötü. Tek olumlu söylenebilecek şey taze sardalya. Kesinlikle tavsiye etmem.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2020
1  Teşekkürler ozgurr2002
Yorum Zamanı: 15 Ağustos 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Kalamar salata levrek ve çupra balığı yedik.balık taze kalamar fena değildi servis yavaştı. Kalamarın 50 TL olması dışındaki fiyatlar normal seviyedeydi.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler coztoros78

Güler Balik Restaurant - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!