oktay a

Doğa Ve Huzur İçin Mükemmel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 18 Eki 2020
Balayı ve Tatil Amaçlı 5 Gece Kaldığımız Otelde Nehir de Serpme Kahvaltı etmek Bulunmaz Keyif Odalar Temiz Personel İlgili Doğası ise Mükemmel Görmeniz Yaşamanız Gereken bir Yer 5 Yıldızlı Otellerin Rutin Programından Sıkılan Büyükşehir karmaşasından bıktıysan Adres Kesinlikle Burası Tüm Personel Herkese Teşekkür Ediyorum İnşallah Tekrar Görüşürüz
Konaklama tarihi: Eylül 2020
  • Lol.travel
Garden Life Relaxury Hotel Göcek noktasına 5.0 km mesafede
    Garden Life Relaxury Hotel Göcek noktasına 2.2 km mesafede
    Garden Life Relaxury Hotel Göcek noktasına 2.8 km mesafede
    Fethiye, Göcek arasında İnlice Plajına çok yakın temiz, hijyenik 5 yıldızlı otel konforunda. Doğa ile başbaşa sdı gibi dingin sakin bir işletme.
    Garden Life Relaxury Hotel Göcek noktasına 1.8 km mesafede
    Garden Life Relaxury Hotel Göcek noktasına 3.3 km mesafede
    Garden Life Relaxury Hotel Göcek noktasına 2.8 km mesafede
    İnlice bölgesindeki diğer otellere bakın
    1-6/30 yorum
    7 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eşimle birlikte bir gece konaklama imkanı bulduk. İlk defa gelmemize rağmen kendimizi evimizde hissettik. Doğayla iç içe mükemmel bir ortam. Odaları çok temiz, Personel çok cana yakın. Özellikle Olcay Beyin misafirperverliği, canayakın davranışları bizi çok mutlu etti. Bundan sonra her sene gelmeyi düşünüyoruz, teşekkürler..

Konaklama tarihi: Eylül 2020
    Teşekkürler wheedler37
    3 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Huzurlu serin deresi ve harika köy kahvaltısı ile gönül rahatlığı ile ailece konaklayabileceğiniz sakin ve güvenli otel. Personeli güler yüzle hizmet sunmakta insan kendini evinde gibi hissediyor. Ailecek yolu düşen herkesin ziyaret etmesini tavsiye ediyoruz. 👍🏻

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
    Teşekkürler cahitbulbul
    20 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı

Yoğun sıkıcı bir kış,beton yığınlarının arasında kalabalıkta ve pandemi ile geçen bir kışın ardından garden life lokasyonu doğası ve güler yüzlü hizmetiyle bize ILAC gibi geldi emeği geçen herkese çok teşekkürler...

Teşekkürler 511okang
    18 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı

Havası denizi oteldeki ilgi alaka o denli sıcak kendi evinde gibi hissediyosunuz herşey mükemmel olan bir yer gidicek olan herkeze öneririrm şiddetle tavsiye ederim ailemiz ile çok mutlu bir şekilde memleketimize döndük diyebilirim

Teşekkürler 153haticenur_
    18 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı

Çok güzel bir tesis doğa orman deniz havuz hava ile iç içe stres ve sıkıntıdan uzak olduğum Doyasıya eğlendiğim müthiş bir yer sabah ayaklarımız suda kahvaltı yapmak ayrıca mükemmeldi çok hızlı geçen bir tatil oldu :)

Teşekkürler Esra_celen