Kagan A

REZALET

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 30 Ağu 2022mobil cihaz aracılığıyla
REZALET. Tam anlamıyla rezalet.

Yapacak hiç bir şey yok, hizmet çok kötü. Bir kaç iyi niyetli garson hariç..
Bu kadar kötü bir tatil deneyimini başka nerede yaşarsınız bilmiyorum..
Sattıkları fiyat üzerinden iade yapmıyorlar bu arada. Yarısından daha azını teklif ettiler, bir günü de keserek …

Haftada 3 gün canlı müzik var dediler, ama olmadı…
Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Oda İpucu: Hiç kimseye önermem..
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
The Bay Beach Club noktasına 5.0 km mesafede
İki kişilik Standart Odamız
Konaklamanızın ardından Trip Coins kazanın
The Bay Beach Club noktasına 4.6 km mesafede
The Bay Beach Club noktasına 5.0 km mesafede
Fethiye, Göcek arasında İnlice Plajına çok yakın temiz, hijyenik 5 yıldızlı otel konforunda. Doğa ile başbaşa sdı gibi dingin sakin bir işletme.
The Bay Beach Club noktasına 3.9 km mesafede
The Bay Beach Club noktasına 5.8 km mesafede
The Bay Beach Club noktasına 7.5 km mesafede
The Bay Beach Club noktasına 7.7 km mesafede
The Bay Beach Club noktasına 7.8 km mesafede
The Bay Beach Club noktasına 8.1 km mesafede
  • Official Hotel
The Bay Beach Club noktasına 7.8 km mesafede
İnlice bölgesindeki diğer otellere bakın
7-12/366 yorum
14 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

14.08.2022 tarihinde ailecek beach tarafını kullandık. Konaklama yapılmadı. Deniz mükemmel, ancak hizmet anlamında eksiklikleri mevcut. Servis çok yavaş senzlongta servis çağırma butonu yok. Sipariş vermek için Gorevli Arkadasi arıyorsun. Müdür diye birisini koymuşlar hiç bir is yapmıyor organizasyonu kuramıyor. Menü çok kısıtlı otel beach i olmasına
Rağmen kahvaltı istedik yok, limonata istedik yok, nar suyu yok, yemek çeşitleri çok az müdüre sorduğumuzda bize herseyin dolara endeksli olduğu gibi saçma bir açıklama yaptı. Duşlar senzlonglara çok uzak. Denizden sonra hemen duş alamıyorsun. Fiyatları diger beachlere göre biraz
Daha uygundu. Senzlonglari güzel
Ve rahattı.

Oda ipucu: Otoparkı mevcut. Özel Beach olmasına rağmen yanınızda birseyler getirebiliyorsunuz. Denizi çok güzel temiz Ve keyifli.
Teşekkürler yavuzylmz
14 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı

Ağustos 2022 de bir hafta konakladık. Tüm personel çok nazik ve cok ilgili. Tesis temiz, yemek çeşitliliği oldukca iyi. Çocuklar için oldukça güvenli bir yer. Otel çalışanlarına güzel ev sahipliği için çok teşekkür ederiz.

Teşekkürler DHU_KY
9 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı

Plaj kismi icin gittik ama kumlarin uzerine tas dokulmus, yapay kum konulmus ki burasinin esas guzelligi zaten kumsaliydi, simdi fotojenik beyaz ama o kadar iste. Surekli bangir bangir muzik caliniyor ve boyle bir koyda biraz huzur biraz kafa dinleme imkani sifir. Buraya gelen insan profili de ona gore, bize aman gitmeyin diyenleri dinlemeliydik, bir musibet bin nasihattan evladir. Yazik ediliyor bu guzel yerlere. Sanki luks ve instagram tiktok tayfasina hitap edecek bir yer yapmaya calismislar ama onda da cok basarisiz olmuslar, parasi ve akli olan kimse icin buradan iyi bir cok yer var.

1  Teşekkürler plants2022
9 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı

1-6 Ağustos arası konakladığımız tesiste 4 yıl önceki profesyonelliği ve hizmeti bulamadık. Üstelik duşakabin camı patladı, bütün banyo cam kırıkları oldu ciddi tehlike atlattık, özür dileyen bile olmadı.
Tatil süresince iskele tarafında işçiler çalıştı, gürültü ve toz vardı. Bir de çıkan pislikleri denize süpürdüler.
Ağaçların altına fabrikasyon kum dökmüşler, resmen boyası çıkıyor.
Yemekler de eskisi gibi lezzetli değildi. Tedarik süreçlerinde de sıkıntı vardı, çok eksik vardı.

1  Teşekkürler banua389
3 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Biz sadece günlük gelip beach’ini kullandık. En başta söylemek istediğim denizinin berbat olduğu. Instagram hesabındaki görüntülere sakın aldanmayın, denize 1 gün boyunca ayağımı bile sokamadım o kadar pis. Buraya gelmek için öncelikle tabiat parkına giriş yapıyorsunuz. Tabiat parkı için giriş ücreti ödedikten sonra tesise girişte 350TL verdik 2 şezlong ve 1 şemsiyeye. Girişte yer seçerken, şurası daha sakinmiş şuraya oturalım dediğimde, oranın bilmem ne locası olduğunu, en az 2bin liralık harcama yapmamız gerektiğini söylediler. Arkadaşlar sizi bilmem ama ben bu anlayıştan aşırı rahatsız oluyorum. Belki 2 bin liralık harcama yapıcam evet ama allahın denizinde, hadi denizi geçtim aynı işletme içerisinde insanlara harcama dayatması yapılması bana inanılmaz itici geliyor. Sırf bu yüzden bi süredir çok sevdiğim Alaçatı’ya da gitmiyorum. Bana kalırsa bu tarz yerlere bizler rağbet göstermemeliyizki bunlarda dilediğince kazıklayamasın insanları. Kaldıki şunuda belirtmeliyim, aynı işletme loca bilmem ne ayağına insan kayırırken, tabiat parkına pikniğe gelen insanlarla işletme müşterileri birbirlerine karışmış vaziyette. Çünkü aynı deniz, dolayısıyla insanlar gayette işletmenin şezlongları önünden denize giriyor. Çalışanları için hiçbirşey söyleyemem hepsi çok ilgili, yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu eleştirdiğim durum tamamen işletmecilerin zihniyetlerine. Şunu da belirteyim, denizden çıktıktan sonra tuzunuzu akıtmak için gittiğiniz duş herhalde 250metre filan. Haaa son olarakta, tuvaletler rezaleeett!! insanların paralarını almayı biliyorlar, tuvalet temizliğinden bile acizler. Gelen insan profilinden de hiç ama hiç hoşlanmadım. Önümdeki şezlongta oturanlar bayaa kendi müziklerini açmışlar, barın müziğiyle karışıyor filan🤦🏻‍♀️Vallahi bütün gözlemlerimi açık seçik yazdım. Tüm bunları kesinlikle göz önünde bulundurmanızı öneririm. Boşu boşuna paranıza yazık etmeyin.

3  Teşekkürler hazelnehirseckin