Geçen yıl gelip cok beğendiğimiz otele bu yıl ocak ayında rezervasyon yaptırmıştık
Otelin konumu peyzaj ve doğası harika ,yemekler güzel,tüm personel cok ilgili ve güleryüzlü
Ancak geçen yıl ile kıyaslayamayacağım şekilde otelde kötüye gidiş olmuş,
Deniz cıkısında duşlar kaldırılmış,duşu geçtim ayak yıkama yerleri Bile kalkmıs,denizden cıkıp odaya gidinceye kadar camur oluyorsunuz ve oda batıyor
Eskiden iskeleden de denize giriliyordu bu yıl iskeleyi anlamadığım bir şekilde anlamsızca kapatmışlar,
Gereksiz sekilde alanı kücültmüşler,alan büyük iken yer problemi olmuyordu şimdi sabah 6,30 insanlar şezlong kapmaya ugrasıyor,
Denizin ortasında görüntüyü ve doğayı bozacak sekilde beton iskelesi duruyor,
Öyleki bu iskeleye cıkılmıyor ,tahtalar kırık kocaman beton tam karşınızda duruyor,neden bunu cekmiyorlar anlayamıyorum
WiFi calısmıyor,port sorunu olduğunu düşünüyorum
Bir sabah sular kesildi,
Turkcell çekmiyor
Kurban bayramında geldik yemek yeme yerinin yanında yemek sonrası oturmak için sadece 5 masa var
Tüm otel burdan yer kapmak için birbirini kolluyor,
Kurban bayramında su ana kadar bırakın canlı müziği herhangi bir müzik tınısı bile duyulmadı,hiç bir etkinlik olmadı
Akşam 9 dedinmi kapkaranlık ve ıssız sessiz
Snack barın orası çim alandı masalar vardı geçen yıl,orda en azından hafif müzik çalar insanlar orada oturumlarda,bu yıl onuda kaldırmışlar
Spa yok,geçen yıl vardı
Spor yok,geçen yıl hoca vardı çim alanda belli saatlerde spor yaptırıyor du bu yıl oda yok,
Otelin hemen yanı otel işletmesi ve günlük dısardan giriş var,
Araba girişi 39 tl 2 sezonu semsiye 200 tl ,bu otele bu kadar para vereceğinize oraya gelin akşam gidin sehirde ucuz pansiyonlar kalın daha iyi olur
Otel deseki konsept değiştirdik kamp gibi sadece yatak Deniz ve yemek var baska hiç bişi yok bunları deme hakkımız olmaz ,
Güzel yanı personel ve güleryüzlü olması
Geçen yıl cok sevdiğim otele bu yılda ocaktan koşa koşa yer ayırtıp geldiğime pişman oldum,herkese de tavsiye ettim,pişmanım
Bir daha bu tesise bu anlayış sürdüğü sürece geleceğimi sanmıyorum