Melllll86
Ankara, Türkiye

Hayal kırıklığı

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 19 Tem 2022
Bu otele 3.gelişimiz otel el değiştirmiş ve tamamen doğallık gitmiş .otelın heryerın sırf görüntü güzel olsun diye sağlıksız kum ile doldurmuslar ,Sormak isterim doğal olan birşeyi neden bozarsınız.Biz o otelin doğallıgını sevıyorduk ve oyuzden gelıyorduk..Kum olan sahılı taşla doldurmuslar .çocugum hayal kırıklıgı yasadı ,o taşlar can acıtıyor gelmeyelim diye taş ile doldurmuşlar tüm sahili , en kötüsü ise otel müşterisi ile halk plajı kısmını birleştirmeleri,bir görevli koymuşlar yazık o görevliye akşama kadar insan kovalamaya çalısıyor..hayır gecen senede bu oteldeydık hiç böyle bir sorun olmadı çünkü iki plaj kısmını ayırmıştı otarafı göremiyorduk bile.otel müşterisi gıbı ıceri gırıp takılıyor ınsanlar bence bu en büyük sorun..bebegımı odada uyutmaya calısırken yan odada inşaat sesinden bebeğimi uyutamadım tatılımin ücgunu inşaat sesi ile gecti..ayak duşluklarına kadar kaldırmıslar kumlu kumlu odaya gıdıyorsun son gün sularda kesildi zaten ..umarım otelı eski doğal haline geri cevirirler. Otelın denizi cok güzel . personel ekıbı okadar guleryuzlu ve ilgilydiki Mustafa ve Emre beye cok tesekkürler..yemekler güzeldi ,otelde duşlukları gerı plaj kısmına getirilmesi lazım .. Lütfen oteli güzel yapıcam diye doğallığını yok etmeyin…kids clup dıye birsey yok ayrıca hayal kırıklıgı 😃
İki kişilik Standart Odamız
The Bay Beach Club noktasına 4.6 km mesafede
The Bay Beach Club noktasına 3.8 km mesafede
    The Bay Beach Club noktasına 4.1 km mesafede
    The Bay Beach Club noktasına 5.8 km mesafede
    The Bay Beach Club noktasına 7.5 km mesafede
    The Bay Beach Club noktasına 7.7 km mesafede
    The Bay Beach Club noktasına 7.8 km mesafede
    İnlice bölgesindeki diğer otellere bakın
    13-18/366 yorum
    17 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı

Dusa kabin cami patladi esimin el ve ayaklarinda kesikler olustu ve saglik personeli yoktu ilk mudahaleyi bile kendimiz yaptik aksam tetanoz asisi olmak icin hastanede saatlerce sira bekledik odayi temizlettiklerinde halen yerde cam kiriklari vardi ve bu durumlar uzerine kimse arayip ya da gelip gecmis olsun biseye ihtiyaciniz var mi demedi neden kimse bir gecmis olsun bile demedi musteri iliskileri mudurunuzle gorusmek istiyorum dedigimde bile muduru aramadilar gorusturmediler yani kendisi gorusmek istemedi.. ne aksam ne sabah sorumlu mudur kesinlikle bulunamiyor genc okuyan cocuklar sadece bulunuyor onlarinda hic biseyden haberleri yok proswdurleri bilmiyorlar.. ayrica kids club vardi diye lanse etmislerdi fakat kids club falan yok calisacak kimseyi bulamiyorlarmis ayrica ilk gun tam aksam yemegi saati oncesi sular kesikti uzun sure tamir edilemedi. ortam deniz koy cok guzel ama isletme kesinlikle cok yetersiz amator vizyonsuz. Yazik

2  Teşekkürler 883nurayc
    14 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı

Doğasıyla deniziyle yemeğiyle çok iyi bir oteldi. Bayramın 1. Günü otele giriş yaptık birinci şok arıza nedeniyle internetin olmaması, Turkcell’in çekmemesi…. İkinci şok 2. Gün ve 3 gün sabah saat 9.00 da plaj ve havuzdan anlamsız uzakta havlu dolabı ve havlu olmaması tam 1 saat sonra geldi
    Üçüncü şok 2. Gün sabah suların olmaması arıza var öğlene gelir herhalde dediler.
    plajı yenilendi Mısır’dan beyaz okyanus kumu getirildi dediler inşaat kumu çıktı ayağına yapışıyor deniz kenarında duş olmadığı için kumlu bir vaziyette odaya giriyorsun vs… denizi kirlenmiş…
    Personel iyi niyetli güler yüzlü ama otel personeli olamaz. İş bilmiyorlar.
    Otel bu parayı hak etmiyor.

1  Teşekkürler 07adnan07
    10 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Geçen yıl gelip cok beğendiğimiz otele bu yıl ocak ayında rezervasyon yaptırmıştık

Otelin konumu peyzaj ve doğası harika ,yemekler güzel,tüm personel cok ilgili ve güleryüzlü

Ancak geçen yıl ile kıyaslayamayacağım şekilde otelde kötüye gidiş olmuş,
    Deniz cıkısında duşlar kaldırılmış,duşu geçtim ayak yıkama yerleri Bile kalkmıs,denizden cıkıp odaya gidinceye kadar camur oluyorsunuz ve oda batıyor

Eskiden iskeleden de denize giriliyordu bu yıl iskeleyi anlamadığım bir şekilde anlamsızca kapatmışlar,
    Gereksiz sekilde alanı kücültmüşler,alan büyük iken yer problemi olmuyordu şimdi sabah 6,30 insanlar şezlong kapmaya ugrasıyor,

Denizin ortasında görüntüyü ve doğayı bozacak sekilde beton iskelesi duruyor,
    Öyleki bu iskeleye cıkılmıyor ,tahtalar kırık kocaman beton tam karşınızda duruyor,neden bunu cekmiyorlar anlayamıyorum

WiFi calısmıyor,port sorunu olduğunu düşünüyorum
    Bir sabah sular kesildi,
    Turkcell çekmiyor

Kurban bayramında geldik yemek yeme yerinin yanında yemek sonrası oturmak için sadece 5 masa var
    Tüm otel burdan yer kapmak için birbirini kolluyor,

Kurban bayramında su ana kadar bırakın canlı müziği herhangi bir müzik tınısı bile duyulmadı,hiç bir etkinlik olmadı
    Akşam 9 dedinmi kapkaranlık ve ıssız sessiz

Snack barın orası çim alandı masalar vardı geçen yıl,orda en azından hafif müzik çalar insanlar orada oturumlarda,bu yıl onuda kaldırmışlar

Spa yok,geçen yıl vardı
    Spor yok,geçen yıl hoca vardı çim alanda belli saatlerde spor yaptırıyor du bu yıl oda yok,

Otelin hemen yanı otel işletmesi ve günlük dısardan giriş var,
    Araba girişi 39 tl 2 sezonu semsiye 200 tl ,bu otele bu kadar para vereceğinize oraya gelin akşam gidin sehirde ucuz pansiyonlar kalın daha iyi olur

Otel deseki konsept değiştirdik kamp gibi sadece yatak Deniz ve yemek var baska hiç bişi yok bunları deme hakkımız olmaz ,

Güzel yanı personel ve güleryüzlü olması

Geçen yıl cok sevdiğim otele bu yılda ocaktan koşa koşa yer ayırtıp geldiğime pişman oldum,herkese de tavsiye ettim,pişmanım

Bir daha bu tesise bu anlayış sürdüğü sürece geleceğimi sanmıyorum

2  Teşekkürler Cemdemiraltintas
    14 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı

Merhaba biz geçen hafta deluxe bungalowda konakladık. Odası gayet geniş ve banyosu yeniydi. Resimlerde banyo resmi çok yok ama normal otel banyoları gibi geniş ve düzgündü.

Olumlu özellikleri;
    Temizlik konusunda bir çok beş yıldızlı otelden daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Her gün oda temizliği yapılıyor, havlular değiştiriliyor. Sanırım tesis el değiştirmiş çünkü eski yorumlarda genelde temizliği ile ilgili olumsuz yorumlar vardı. Ancak şu an gayet iyi.
    Personelin hepsi ilgili ve elinden geldiğince yardımcı oluyorlar.
    Denizi kademeli olarak derinleşiyor. Dalgasız ve temizdi. İlk giriş yeri çakıl ancak sonra dibi kum.
    Doğasını söylemeye gerek yok ormaniçi harika. Ördekler,sincaplar,tavuklar :)

Olumsuz yanları;
    Sahile içecek isterseniz maalesefki ekstra servis ücreti ödemeniz gerekiyor. bunu düzeltmeleri gerekir.
    Doğal ortam olduğu için tabi sivrisinek çok fazla. Bunun için tesis ilaçlama yapıyormuş ancak yeterli olmuyor tabi. Bunun için yanınızda sprey vs bulundurmak gerekiyor. Odaların bazı camlarında da sineklik var. Kapısında yok. O nedenle biz kendimiz sinkov vs aldık.
    Yanında göl oluğu için gece kurbağa sesleri epeyce fazla : )

Yemek konusunda ise çok çeşit yoktu hemen hemen her gün aynı soğuk mezeler ve tatlılar çıktı. Aç kalmadık tabiki ama menü kısmı genişletilmeli.

Şezlonglarda yer bulma konusunda hiç sorun yaşamadık yeteri kadar vardı. Otel plaj havlusu veriyor. Otelin sahil kısmının yanında yine otele ait günü birlik gelenler için şezlong ve şemsiyelerin olduğu yer var. O kısmı otel yerinden ayırmışlardı herhangi bir sorun yaşamadık.

Gece herhangi bir canlı müzik,eğlence vs yoktu bizim kaldığımız hafta.

Genel olarak memnun kaldık. Ancak değiştirilmesi ve geliştirilmesi gereken şeyleride var.

Konaklama tarihi: Haziran 2022
    3  Teşekkürler ece k
    16 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

13-15 Mayıs 2022 tarihlerinde otelde konakladık. Deniz ve doğal güzellik muhteşemdi.tesis doğaya tahribat vermeyecek bir şekilde inşa edilmiş.Girişte bizi ön büro müdürü Dilhan hanım güler yüzüyle karşıladı ve tesisle ilgili bilgler verdi. İlgisi için çok teşekkür ediyoruz.stevi hanım kaldığımız süre boyunca herhangi bir sorunumuz olup olmadığını sordu. 1 arkadaşımızın gıda ve baharat alerjisi olduğunu söyledik. Hemen ona özel baharatsız, glütensiz yiyecekler hazırladılar. Bu arada yemekler çok lezzetliydi.normalde otel yemekleri miğdemi rahatsız eder.ama hiç bir rahatsızlık duymadım. Bence mutfakta kaliteli malzeme kullanılıyor. Sebze ve meyveler çok tazeydi.restorant personeli çok ilgiliydi. Temizlik personeli, bahçe personeli bile her gördüğümüzde selam verip iyi tatiller dileklerinde bulundular. Bu arada aşırı hijyenikti. Olumsuz hiç birşeyle karşılaşmadık. Açıkçası Tesisin bu kadar iyi olacağını ve bu kadar iyi bir tatil geçireceğimizi biz bile beklemiyorduk. Biz bir daha konaklanılacak oteller listemize The Bay Beach clup’ü ekledik. Dilhan hanıma, stevi hanıma ve tüm personele gösterdikleri ilgi ve Güler yüz için çok teşekkür ederiz.Bizi kendi evimizdeymiş gibi değilde kendi otelimizdeymiş gibi ağırladılar.otelin tapusu bizim olsa anca böyle ağırlanabilirdik 😊

Konaklama tarihi: Mayıs 2022
    Teşekkürler 204tug
    Müşteri Hizmetleri / Ön Büro S J - The Bay Beach Club, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Mayıs 2022

Değerli Misafirimiz,,

Öncelikle otelimize göstermiş olduğunuz ilgi ve Tripadvisor'a yazmış olduğunuz bizler için çok kıymetli olan değerlendirme için içtenlikle teşekkür ederiz.

Tatilinizden memnun kalmanız ve bu güzel düşüncelerinizi bizlerle paylaşmanız, bizim için en güzel motivasyon kaynağıdır.

Misafirlerimizden birinin alerjisi veya özel beslenme ihtiyaçları varsa, seçimlerine yardımcı olabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ve özellikle istedikleri bir şey varsa, mutfak ekibimiz size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

Güler yüzlü çalışma arkadaşlarımızla, beklentileriniz üzerinde bir tatil imkanı daha sunmak için, sizleri tekrar misafir etmekten mutluluk duyarız.

Saygilarimla