13-15 Mayıs 2022 tarihlerinde otelde konakladık. Deniz ve doğal güzellik muhteşemdi.tesis doğaya tahribat vermeyecek bir şekilde inşa edilmiş.Girişte bizi ön büro müdürü Dilhan hanım güler yüzüyle karşıladı ve tesisle ilgili bilgler verdi. İlgisi için çok teşekkür ediyoruz.stevi hanım kaldığımız süre boyunca herhangi bir sorunumuz olup olmadığını sordu. 1 arkadaşımızın gıda ve baharat alerjisi olduğunu söyledik. Hemen ona özel baharatsız, glütensiz yiyecekler hazırladılar. Bu arada yemekler çok lezzetliydi.normalde otel yemekleri miğdemi rahatsız eder.ama hiç bir rahatsızlık duymadım. Bence mutfakta kaliteli malzeme kullanılıyor. Sebze ve meyveler çok tazeydi.restorant personeli çok ilgiliydi. Temizlik personeli, bahçe personeli bile her gördüğümüzde selam verip iyi tatiller dileklerinde bulundular. Bu arada aşırı hijyenikti. Olumsuz hiç birşeyle karşılaşmadık. Açıkçası Tesisin bu kadar iyi olacağını ve bu kadar iyi bir tatil geçireceğimizi biz bile beklemiyorduk. Biz bir daha konaklanılacak oteller listemize The Bay Beach clup’ü ekledik. Dilhan hanıma, stevi hanıma ve tüm personele gösterdikleri ilgi ve Güler yüz için çok teşekkür ederiz.Bizi kendi evimizdeymiş gibi değilde kendi otelimizdeymiş gibi ağırladılar.otelin tapusu bizim olsa anca böyle ağırlanabilirdik 😊