Zehra S

En kısa zamanda odaların degismesi lazım.

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 12 Nis 2021
Odaları çok eski. Kirlenmemek için duşa girmeye korktum.Sitelerde bu nedenle pek oda fotoğrafi yok. Mini bar ve telefon yok.Gece 2 de sesten uyanip resepsiyona ulaşamiyorsunuz. Yemekler gayet iyi özellikle kahvaltı. Bahçe de gayet büyük ve bakımlı.Cocuklar ile gidip keyif alınabilir ama çiftlere tavsiye etmem.
Konaklama tarihi: Nisan 2021
Club Grand Becassier noktasına 0.4 km mesafede
Club Grand Becassier noktasına 0.4 km mesafede
Club Grand Becassier noktasına 1.5 km mesafede
Club Grand Becassier noktasına 1.8 km mesafede
Ağva Merkez bölgesindeki diğer otellere bakın
7-12/74 yorum
22 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel konum olarak çok güzel bir yerde ,doğa manzara göl bahçe müthiş akşam eğlence muazzam Sanatçı çok profesyonel gerçekten unutamayacağınız bir gece yaşatıyor tekrar gitmek isteyeceksiniz👏🏻👏🏻 Nuri Yüceses 👏🏻👏🏻 yemekler gerçekten iyi ve kaliteli personel çok yardımcı oluyor ,tek sıkıntı odalar eski mutlaka yenilenmeli haricinde güzel bir yer gidilebilir.

Konaklama tarihi: Eylül 2019
Teşekkürler sema k
22 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

3 aile çocuklarla yorumları okuyup korkarak gittik ama kötü bir şey ile karşılaşmadık . Tarih ve günü itibariyle zaten boştu. Temizlik ve bakım idare eder, konum güzel , yemekler ve kahvaltı çok çok güzel . Sadece misafirlere ilgi alaka yok ama birşey istediğimizde ilgilenirlerdi Restorant a bakan çocuk çok efendi ve yardımsever . Tek canımızı sıkan deniz bisikleti sandal vs hiç birşey yok bozukmuş karşı otelden para ile kiraladık .

Teşekkürler gkayim
18 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı

Ortam bahçe yemekler harika özellikle çocuklar için sıkılmadan eglenecekleri bir ortam yemekler harika özellikle Serhat beye teşekkür ederiz odalar gayet temiz bir daha gelince yine burayı tercih edeceğiz

Teşekkürler Sukranpunar
18 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı

Otel cok guzel tavsiye ederiz.Ortam mukemmel.Ailecek gelen uzulmez.Otapark sorunu yok.Fiyat cok uygun.Odasi 3 kisilik olup 4 kisi gidende kalabilir.Nehir kenari.Bisiklet turu yapilabiliyor.Hafta ici giderseniz daha cok keyif alirsiniz.

Teşekkürler erkpun
1 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı

Kaldığımız birgunde bu işletmede müşterinin memnuniyeti önemli olmadığını hissettim.
Odalarının kötü durumda olduğunu kendileri de bildikleri için önce odayı gösteriyorlar siz önceden gördünüz demek için mecburiyetten kaldığımız için rahatça bu yorumu yapabilirim.oda rutubetli banyoda bir kişinin dusta hareket alanı çok dar.Biz sadece o geceyi geçirmek için kullandık,çünkü sponten gelmiştik 2 3 otelde yer olmadığından zaman kaybetmek istemedik.acikcasi oda içine bu kadar kotu olabilecegini dusunmesigimden detaylı da bakmamıştım.

Resepsiyonda Odanın ,oda kahvalti opsiyonunu olduğunu söylemiyorlar direkt en üst seviye hangisi ise onun üzerinden işlem yapiyorlar,gittiğinizde mutlaka sorun ben onu düşünemedim.

Tesisin en iyi yanı nehirin kenarında manzarasının iyi olması idi...birde yemek ve kahvaltı anlamında da fena değil sadece yemek sonrasında çaydan da ücret alıyorlar... birde biz anlamayız ama tam pansiyon yarım pansiyon onlar iyi biliyorlarmis onu da ogrettiler:) açık büfede içecekler ücretli alkolsüz olması farketmiyor sadece su ucretsiz hani benim gibi yanılgıya düşmeyin...

Şunu iyi bilmek gerek ki müşteri memnuniyeti önemlidir , 100 200 fazla kazanayım diye h.ici bile olsa tatil günlerini fırsata çevirmenin sözlük anlamı fırsatçılık tır bu bir hakaret değildir,saygisizlik da değildir bu bir musterinin hissettiğidir!ben memnuniyetimi bir başkasına anlatsam direkt buraya gelir yada memnuniyetsizligimi aktarsam dikkatli olur,o sebeple müşteri memnuniyeti önemlidir.

Odalar gerçekten bakımsız ,hatta nehir kenarındaki tahta zemine de dikkat etmenizde fayda var sanırım zamanla curumus bakım yaparlar umarım yoksa Allah korusun...

Özetle konum olarak iyi ,yemek ve kahvaltı çeşidi olarak iyi ama maalesef geceyi geçirdiğiniz alan iyi değil
Birde yukarıda saydığım ufak detayları göz önünde bulundurarak bu mekanı degerlendirirsiniz.

Konaklama tarihi: Ekim 2019
2  Teşekkürler DunyalikYolcu