25-28 agustos tarihleri arasinda annem ve kucuk kizimla beraber otelde bahce bungalovunda konakladik. Otelle ilgili detayli bir yorum yapmak istiyorum cunku bizce bahsedilecek cok fazla konu var.
Otele girer girmez goze carpan ilk sey tesisin bakimsizligi. Yapildigi donemde cok iyi bir tesis olarak insa edildigi cok bariz fakat o gunden sonra hic bir sey yapilmamis gibi bir hali var. Bahcenin yesil alanlariyla hic ilgilenilmemis, cocuk parki oldukca bakimsiz ve ne yazik ki pis. Bungalovlarin onundeki banklar elden gecirilmeli en azindan konaklama baslamadan once nezaketen silinmeli. Arka bahce aydinlatmasi yetersiz, telefon isigiyla gitmek zorundasiniz, konulan yesil isiklar gozleri kor eden cinsten.
Konakladigimiz 404 numarali oda da bakimsizdi. Ozellikle banyo inanilmaz eski, hic yenilenmemis. Dus basligi kirilmis ve tamir edilmemis, dus basligindan 3 farkli yere su fiskiriyor. Banyoda bulunan sabun, sampuan vs oldukca kalitesiz. Klozet eski, ici eskilikten renk almis ve buna dair bir sey yapilmamis.
Oda ve nevresimler odaya giris yaptigimizda temizdi. 2.gunun bitisinde nevresim ve havlu degisikligi istedigimizde anahtar birakmamiz gerektigi soylendi fakat bebekli oldugumuz icin bu mumkun degildi. 1.5 saat civarinda odada temizlik icin bekledik. Bu arada kapimizin onunden kaybolan sahsi kullugumuzun de gorevliler tarafindan alindigini ogrendik ve geri getirildi.
Otelin hic bir bolumunde oda temizligi yapilirken dahil calisanlar maske takmiyor. Asilanmis olunmasinin bulasla ilgili bir sey degistirmeyecegini, yanimizda bulunan asilanmamis bebegimin ve diger cocuklarin risk altinda oldugunu ne yazik ki dusunmuyorlar sanirim. Onun haricinde otelin ortak alanlarinda da odalarda da dezenfektan vb herhangi bir sey yoktu.
Havuz buyukluk anlaminda cok yeterliydi fakat yine bakimsizdi. Havuz aksamlari ilaclaniyormus(?) fakat ic kismi temizlenmiyordu. Havuzun tabaninda yapraklar, kumlar vs vardi. Havuz yeterince klorlu degildi. Sezlongun kenarina medeniyetten yoksun bir musteri tarafindan birakilmis izmarit 3 gun boyunca orada durdu ve ne yazik ki alinmadi.
Kahvalti vasatin az uzerinde denilebilecek bir duzeydeydi. Bolgenin dogasi geregi kahvalti esnasinda gelen arilarla ilgili bir sey yapilmamisti. Yan tesiste son 10 yilda 3 kere konakladik, onlarin bu konuda her daim bir cozumleri vardi. Kahvalti alani da diger alanlar gibi bakimsiz.
Tesis buyuk buna karsin cok az calisan var. Fakat otelin tek iyi yani calisanlarinin kibarligi ve yardimseverligiydi. Onu da son aksam sala binmek icin beklerken ‘defalarca bizim otelde misiniz, ben sizi tanimiyorum, gormedim, emisiniz di mi’ diye soran sef garson oldugunu anladigimiz kisi bozdu.
Ozetle otelin alabilecegi puan en fazla 4.8 olmali.