Ben Kanser Hastası Yüksek Kademeden Emekli Bir Abiniz Olarak Size Burayı Daha hiç Görmeden Ve Kalmadan Tavsiye Etmiyorum.Çünkü En Başında Oradaki Çalışanlarıyla İrtibatı Olmayan Otel Sahibi Olduğunu İddia Eden Leyla Hanım Efendi Diye Birisi Benim Daha Önce Gerçekten Çok Kibar Bir Beyegedi Adı Zafer Bey İle Görüştükten Sonra Kalacağım Günün,Gün Sayısının,Kalacağım Kişi Sayısının Ve Tarafıma Söylenen 3 Kişi 2 Gece Fiyatı 1000Tl Olarak belirlenmesi Ve Benim Hiç Pazarlık Bile Etmeden Bunu Kabul Etmeme Ve Hatta Yetkili Sandığım Zafer Beyin Oda Numarama(22)Kadar Söylemesi Üzerine Kendisine Kapora Yolamam Gerekip Gerekmediğini Sorduğumda 300Tl Yollamamı İstemesi Üzerine Bende Kendisinden İBAN NOSU Yollamasını İstedim.
İŞTE ASIL ELİM OLAY BU NOKTADAN SONRA BAŞLADI.
Bana İban Nosu Gönderileceğini Zannederken Gerçekten Kendini Haşa Allah Gibi Büyük Sanan Ama Malesef Terbiyeden Bir Haber Ticaretten Zerre kadar Anlamayan 3 Kuruşla Kendini Karun Zanneden Ve Adeta Bir Müşteriye Çemkirircesine Ses Tonuyla Ve Terbiyesizce İfade Sekliyle Konuşan Leyla Hanım Diye Birisi Aradı Ve Oranın Çalışanının Bana Bildirdiği Şartları Kabul Etmediğini Kendi Şartlarını Söylemesi Üzerine Kendisine Ama Demem Bile Yetti Ve Bana Bağırmaya Başlaması Ve Oranın Sanki Cumhur Başkanlığı Sarayıymış Gibi Bir İfadeyle Burası Bakkal Dükkanı Değil Zaten Buraya Gelmeyin Demesi Artık Düşünün Gittiğinizde Paranızla Nasıl Rezil Edileceğinizi Göstermektedir.
Bu Benim Nacizane Fikrimdir İsteyen Gider Ve Yaşar Ama Ben Bu Tavırlara Sahip Birinin Oteline Üste Para Verse Adımı Atmam.Devamı
- Ücretsiz Wifi
- Ücretsiz otopark