Ömer Faruk E

Villa de pelit hotel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 3 Tem 2024
Doğal ve Eşsiz manzara içerisinde bulunan otelde her türlü hizmetten memnun kaldık. Kahvaltıları çok güzeldi ve ayrıca temizlik konusunda titiz bir oteldi. İstekte bulunmadığımız halde iki defa kahve ve meyve tabağı ikramı oldu. Otel çevresinde fiyatlar biraz yüksek ama yinede uygun yerler bulunabiliyor. Güzel hizmetlerinden dolayı villa de pelit hotel ailesine ve ilgisinden ötürü Cengiz bey'e teşekkürlerimi sunuyorum. Ayder ayrı güzel, otel ayrı güzeldi.
Genel
      Villa De Pelit Hotel noktasına 0.2 km mesafede
      Villa De Pelit Hotel noktasına 0.3 km mesafede
      Ardesom Restorant
        Villa De Pelit Hotel noktasına 0.4 km mesafede
        Yukarışimşirli bölgesindeki diğer otellere bakın
        4-9/190 yorum
        28 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Internetten araştırarak gittim ve bundan daha iyisini kesinlikle bulamazdim. Rahat, konforlu, güvenilir ve o manzarada kahvaltı keyfi bi başka gerçekten :-) ayder yaylası nda ilk tercihiniz olmalı gayet sakin ve ferah huzur veriyor o yamaç dağları

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
        Teşekkürler ersan y
        23 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle verdikleri hizmet için kendilerine çok teşekkür ederim. Çalışanlar çok sıcakkanlıydı , bizimle özel olarak çok ilgilendiler. Manzarası olsun , ortamı , havası olsun her şey çok muazzamdı. Odaları çok geniş ve rahattı, Yemekleride çok lezzetliydi . Kesinlikle yaz-kış gelip görülmesi bir yer. Tavsiye ederimm.

Teşekkürler Aysima Y
        22 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelle ilgili olumsuz hiçbir şey yok. Otele ilk girdiğimizde resepsiyonda bizi karşılayan hanfendi çok kibar ve güler yüzlüydü. Personel ilgili ve cana yakındı. Odalar temiz, büyük ve manzarası ayderin en iyisiydi. Kısacası rahat ve huzurlu bir tatil için gereken her şey fazlasıyla mevcuttu. Tekrar gidersem başka yere kesinlikle bakmam. Teşekkür ederim her şey için...

Teşekkürler mehmet_L9226MH
        13 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı

Başta cengiz bey ve çalışanlarına,sonra bize Rize’nin eşsiz güzelliklerinde aracıyla bize rehberlik eden Afacan abime sonsuz teşekkürler ediyorum. Anlarıma sorunsuz minnetle dolu bir tatil yaşattığınız için çoook teşekkür ederim ❤️🙏herşey rüya gibiydi 🥰

Oda ipucu: Otelin konumu müthiş odaları harika herkesin ömründe gidip görmesi gereken biryer otel sahibi cengiz bey ve tüm çalışanlara çok teşekküreder
        Konaklama tarihi: Mayıs 2024
        Teşekkürler Kader Ç
        13 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

Bayram zamanında ailemle konakladım . Öncelikle Cengiz Bey çok ilgili , konaklamamizda baştan sona kadar her konuda yardımcı oldu . Otel konum olarak en iyi yerde . Odalar gayet temiz , konforlu . Kahvalti güzel . Çalışanlar çok ilgili . Genel anlamda kesinlikle tercih edilebilir .

Konaklama tarihi: Nisan 2024
        Teşekkürler Alp S