“Gezi”

Ihlamur Seyir Teras
1 / 1. sıradaki Restoranlar - Yenice
Yorum Zamanı: 18 Aralık 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Gerçekten insanın doğayla bütünleşmesini sağlayan bir tesis çalışanları Güleryüzlu müzede çalışan arkadaş çok ilgiliydi restoran daki garsonlar biz çok memnun kaldık tavsiye ederiz

Ziyaret tarihi: Aralık 2022
Teşekkürler Ahmet41_56

6-10/29 yorum

Yorum Zamanı: 17 Temmuz 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Ortam enfesss... muhtesem ortamda yemek yemek, semaverde cay icmek cok guzel duygu... siddetle tavsiye... güneşin batisinda cayi demlemek inanilmaz keyifliydi...

Ziyaret tarihi: Temmuz 2021
1  Teşekkürler adefe2016
Yorum Zamanı: 21 Mayıs 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Restoran bölümü kapalı zamanında gittiğimiz için giremedik. Ama bildiğimiz sıradan seyir tepelerine benzemiyor. Bungalov tarzı bir çok ev yapılmış ve hepsinin manzarası şahane tarzda. Hepsinde de muhteşem Yenice Ovasını izleyebiliyorsunuz. Seyir tepesine çıkış da çok güzeldi. İsterseniz yolda piknik yapabileceğiniz mekanlarda mevcut. Havasıyla gerçekten bambaşka bir yerdi. Biz ailecek burayı çok beğendik. Herkese tavsiye ederim..

Ziyaret tarihi: Mayıs 2021
Teşekkürler Cagri_SU
Yorum Zamanı: 1 Kasım 2020

Manzara harika,doğa ile başbaşa bir hafta sonu geçirmek için ideal. Salıncakta mutlaka sallanın. Kahvaltısı yeterli ve güzeldi.Bungalow evlerde kalmak için bir daha uğrayacağız. Daha sonra Şeker Kanyonunu mutlaka gezin.

Ziyaret tarihi: Kasım 2020
Teşekkürler 799fundaa
Yorum Zamanı: 11 Ekim 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Terası çok küçük yer bulamadık kahvaltısı da fiyatına göre çeşiti çok az beklentimin altında kaldı daha çok çeşit olabilirdi

Ziyaret tarihi: Ekim 2020
Teşekkürler aleynasruc

Ihlamur Seyir Teras - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!