“Keyifli”

Daha fazla restoran detayı
Şunun için iyi: Manzaralı Görüntü
Yemek seçenekleri: Rezervasyonlar
Yorum Zamanı: 26 Haziran 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Gokceadaya her gittigimizde kahvalti icin ugradigimiz bir mekan. Oldugu konum bakimindan da tercih edilen bir yer. Serpme kahvaltiyla birlikte menemen v.s de soyluyoruz. Recellerin çesitli olmasi da cok guzel. Ilk defa karpuz receline burda rastlamistim.

Ziyaret tarihi: Haziran 2023
Teşekkürler Tulayyilmazkisak

19-23/393 yorum

Yorum Zamanı: 20 Mayıs 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Kahvaltı için tercih edilebilecek yerlerden biri. Pişisi hayatımda yediğim en iyi pişiydi. Kaşarlı menemenin tadı iyi değildi, peyniri az gibiydi. Ekmekleri de oldukça iyi. Ağaçların altında köy kahvaltısı yapmak için kesinlikle deneyin 👍🏻

Ziyaret tarihi: Mayıs 2023
Teşekkürler ezgiytkn
Yorum Zamanı: 9 Aralık 2022

Türkiye gibi değil sanki fransada işletme işletiyorlar.
Fiyatlar fena değil.
Adaya gitmişken görülmeye değer.

Ziyaret tarihi: Eylül 2022
    • Yemek
1  Teşekkürler Ersin_dirin
Yorum Zamanı: 8 Eylül 2022 mobil cihaz aracılığıyla

gereksiz pahalı çeşit az tek bir pişi için ekstraya girer dediler biber reçeli vardı çocuk için çilek reçeli istedik vermediler

Ziyaret tarihi: Eylül 2022
1  Teşekkürler 531duygud
Yorum Zamanı: 29 Ağustos 2022 mobil cihaz aracılığıyla

İnternette yapılan yorumlara bakarak kahvaltı yapmaya gittik. Tam bir hayal kırıklığı.
Kahvaltı kişi başı 150 TL. Bu tutarı ödeyince farklı ve güzel bir kahvaltı belliyorsunuz.
2 çeşit peynir, 2 çeşit zeytin, 2 çeşit reçel, domates, salatalık, tereyağ ve baldan oluşan sıradan bir kahvaltı.
İlave olarak sadece Sıcak ve yeni pişmiş pişi var. O da kişi başı bir tane. Fazlası ücrete tabii.
Evde hazırlanan ürünlerle alakası yok. Her şey hazır paket ürün. Belki sadece reçeller ev yapımı onları da kötü kalitesinden anlıyorsunuz zaten.
Mükemmel kahvaltı şeklinde yorum yazanlar sanırım hayatlarında ilk kez kahvaltı yapıyorlar.
Tek kelime ile balon bir yer. Biz kandık ve gittik. Sakın olaki siz kanıp gitmeyin.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler h_samett_na

Mustafa'nın Kayfesi işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Gökçeada, Çanakkale İli Seyahat

Mustafa'nın Kayfesi - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!