“Güzel ortam Oğlak süper bir tık pahalı”
Son Vapur yorumu

Son Vapur
2 / 101. sıradaki Restoranlar - Gökçeada
Mutfaklar: Deniz Mahsülleri
Yemek seçenekleri: Rezervasyonlar
Yemek seçenekleri: Rezervasyonlar
Yorum Zamanı: 25 Ağustos 2024

Güzel bir mekan canlı müzik olması artı bir özellik fakat GÖKÇEADA içim en yüksek fiyat ödediğim bir mekan park yeri sorunu var

Teşekkürler boragaming H

2-6/246 yorum

Yorum Zamanı: 20 Ağustos 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Ortam, hizmet, personeller ve ozellikle de canlı müziği icra eden sanatçı Dostumuz çok iyiydi. Tablaci salatası, peynirli fistikli mezesi, pancar sarma gayet güzeldi. Oğlak buglama, bonfilesini denedik onlarda lezzetliydi.

Teşekkürler fatihkaratas
Yorum Zamanı: 8 Ağustos 2024

Son beş yıldır her yıl gelmeyi iple çektiğimiz sevgi dolu güzel bir mekan. Başta Figen hanım olmak üzere Arek bey, Sevilay hanım, Nihat ve Nurullah beylerin güler yüzü ve tatlı dili Son Vapuru evinizdeymişsiniz ve ailenizle birlikteymişsiniz gibi hissettiriyor. Otel odaları çok konforlu ve temiz. Yemekleri ise her zaman leziz. Kahvaltı muhteşem. Akşam yemeğini burada yedikten sonra alternatif bir yer aramayacağınız ender yerlerden biri. Canlı müzikte Çağrı beyi dinlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Teşekkürler Arzu Ö
Yorum Zamanı: 8 Ağustos 2024

Gökçeadaya ilk kez gittik.Yorumlara güvenerek Son Vapur da 3 gecelik yer ayırttık.Beklentimizin çok üstündeydi.Odalar çok temiz ve konforlu.Otele girince Sevilay Hanım karşılıyor çok güleryüzlü ve samimi biri bize gökçeadayı tanıttığı ve rehberlik ettiği için kendisine çok teşekkür ediyorum.Otel doğa içerisinde sessiz tam kafa dinlemelik:) kahvaltısı şahane akşamları canlı müzik eşiliğinde yemek paha biçilmez mezeleri ve oğlak kebabı çok lezzetli, çalışanlar güleryüzlü ve çok kibar tekrar tercih edeceğiz çok güzel bir otel..

Ziyaret tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler Güneş T
Yorum Zamanı: 5 Temmuz 2024

Üç gece kaldık son vapurda adanın en güzel işletmesi diyebilirim,gökçeadayı anlatırken sevdiren insanlar karşışıycak sizi.Mis gibi yataklar balkondan izlediğim o muhteşem gün batımı ve muazzam geçen akşam yemekleri.Herşey çok güzeldi,mis yatağım,manzaram,keyifli ve çok ama çok lezzetli mezeler ve akşam yemekleri…Oğlak tandırın ve o muhteşem mezelerin tadına bakıp,harika bir canlı müzik eşliğinde her akşamınızı son vapurda geçirin 😊Herşey için tekrar teşekkür ederiz. Yeniden görüşmek dileğiyle🌸

Ziyaret tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler Nagihan A

Son Vapur işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Gökçeada, Çanakkale İli Seyahat

Son Vapur - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!