“Süper ilgi”

Mutfaklar: Deniz Mahsülleri
Yemek seçenekleri: Rezervasyonlar
Yemek seçenekleri: Rezervasyonlar
Yorum Zamanı: 3 Ağustos 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Adada gittiğim en samimi mekandı diyerek başlamak istiyorum çünkü övülecek çok şey var :) kapıdq minik prensesler karşıladı bizleri ve çiçek verdiler, mekanın işletmecisi ya da sahibi diye düşündüğümüz hanımefendi tüm masaları gezerek size güzel hizmet verebildik mi eksiğimiz var mı diye sordu. Yemekler,mezeler,eğlence,çalışan ekip şahane.. özellikle gittiğim her mekanda kıyaslayacağım deniz börülcesine bayıldımmmm :) kesin tavsiyemdir

Ziyaret tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler srmnykskl

14-18/246 yorum

Yorum Zamanı: 2 Ağustos 2023

İyi ki Son Vapur a gelmişim. Çölyaklı olduğum için her yediğimi titizlikle değerlendiriyorum. Arek Bey rezervasyonumdan beri benimle bu konuda okadar ilgiliydi ki, özenle menüde neyi yiyebileceğimi tek tek anlattı. Bizzat siparişlerimizi aldı.
Çalışan arkadaşlar da sık sık masamıza gelip beni mezelerde bilgilendirdi. Çölyak hastası olanlara belirtmeliyim ki oğlak tandırları bir harika. Canlı müzik performansını da çok beğendik.Fiyatta çok uçuk değil gayet makul geldi.
Tekrar bu restaurana gelmek isterim.

Ziyaret tarihi: Temmuz 2023
    • Atmosfer
    • Yemek
Teşekkürler ceren nur ö
Yorum Zamanı: 31 Temmuz 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Eşimle beraber akşam yemeği için gittik!yemekleri lezzetli,personeli ilgili,canlı müzik çok iyi!Fiyatları makul !yer bulmak sıkıntı rezervasyonsuz gitmeyin!biz çok beğendik kesinlikle tavsiye ederiz

Ziyaret tarihi: Temmuz 2023
1  Teşekkürler CAGDAS54
Yorum Zamanı: 28 Haziran 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Yemeklerin ada ortalamasının çok üzerinde. Adada birkaç restoran dışında iyi yemek bulmak zır. Manzarası şahane yemekleri orta altı çok mekan var. Erken saatte, müzikten önce çocuklarla da gidilebilir. Yemekten sonra köydeki kafelerde oturmak ve köyü dolaşmak için de iyi bir seçenek.

Ziyaret tarihi: Haziran 2023
2  Teşekkürler ElaAyse
Yorum Zamanı: 9 Eylül 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Yemekler , servis ve sahibinin muhabbeti muhteşemdi.. isli midye ve Girit ezmesi mükemmeldi .. mekan çok kalabalık rezervasyon yapılarak gidilmesini tavsiye ederim .. ayrıca müzik şahaneydi ..

Ziyaret tarihi: Eylül 2022
2  Teşekkürler nuraytuzun

Son Vapur işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Gökçeada, Çanakkale İli Seyahat

Son Vapur - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!