“Hayal kırıklığı”

Mutfaklar: Deniz Mahsülleri
Yemek seçenekleri: Rezervasyonlar
Yemek seçenekleri: Rezervasyonlar
Yorum Zamanı: 17 Ağustos 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Biz de Gökçeada'ya gitmeden internetten konaklama, yeme içme tavsiyelerini okuduk. Otel ve pansiyonların fotoğraf ve yorumlarına göre seçim yapıp, adaya ulaştık. Ancak ilk günümüz tam bir hayal kırıklığı oldu. Son Vapur Butik otelden ferah bir oda istedik . Bütün odalarının özel ve konforlu olduğunu otel sahibi telefonda bizzat söyledi. Oda fotoları mükemmel ve oda büyüklükleri 25 m2 olarak kendi web sayfalarında ve bütün tatil sitelerinde pazarlanmış. Ancak 8 m2 elbise dolabı bile olmayan bir bahçe odasıyla karşılaştık. Odanın bir yanı restoran mutfağı , önü restoran. ilk gecemiz bir kabusla geçti. otelin internetteki puanı 10 ve onlarca kişi methetmiş...Fotoğrafları mükemmel olan odalar tam bir fiyasko. Profesyonel dolandırıcılık gibi...
Sonuç koca bir yalan ve hüsran.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2018
7  Teşekkürler dilekken

161-165/246 yorum

Yorum Zamanı: 7 Ağustos 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Sıcak ot tabağı ve asma yaprağı ile levrek sarma inanılmaz! Manzara ve rahat ortam.. mezeler de super ama mekan sahiplerinin önerilerini eş geçmeyin.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2018
3  Teşekkürler Ulas O
Yorum Zamanı: 5 Ağustos 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Ada’da bulunan iki Son Vapur’a da ailem ile gittim. Yemekler (Balık Simidi, Beğendili Ahtapot ve diğerleri), muhabbet ve ada tarihi hakkında bilgilendirme süperdi. Figen hanım ve ekibine teşekkürler.

3  Teşekkürler tunatugaytamer
Yorum Zamanı: 1 Ağustos 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Eger huzurlu bir yer ariyorsaniz
mutlaka zeytinlikoy sonvapuru deneyin derim yan taraftaki kucuk evde huzurlu hem sakin bir tatil gecirdim calisanlar son derece kibar ve guler yuzluydu tekrar cok tesekkurler

3  Teşekkürler birrssen
Yorum Zamanı: 30 Temmuz 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Bahçeye kurulu tahta iskemleli masalarda yemek yemek çok güzeldi. Yazın sıcağını kesinlikle göstermiyorsunuz. Biz sıcak ve soğuk mezelerinden yedik. Ana yemek olarak ortaya pirzola söyledik. Tüm yediklerimiz çok lezzetliydi. Cumartesi akşamı dengaheng grubu müzik yapıyordu. Türkçe, rumca, ermenice, türkçe çok güzel şarkılar söylediler.

5  Teşekkürler Mujde1

Son Vapur işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Gökçeada, Çanakkale İli Seyahat

Son Vapur - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!