“manzara ve ortam için gidilebilir sadece”
Son Vapur yorumu

Son Vapur
2 / 98. sıradaki Restoranlar - Gökçeada
Mutfaklar: Deniz Mahsülleri
Yemek seçenekleri: Rezervasyonlar
Yemek seçenekleri: Rezervasyonlar
Yorum Zamanı: 30 Temmuz 2015 mobil cihaz aracılığıyla

Burada yazan yorumları okuyunca biz başka bir yere mi gittik acaba diye düşündüm.
Balık yenilebilecek en iyi yer deniyor. Biz gittiğimizde balık yok dendi. Adaya Özgü olan Oğlak eti istedik. Menüde yer almasına rağmen o da yoktu. Sonunda biftek sipariş ettik. Beyefendinin sunumundan lokum gibi bir et yiyeceğimizi düşündük ancak o da gayet sert ve zor kesiliyordu. Eti ağzınızda Sakız gibi çiğniyor, zor yutuyorsunuz. Mezeler de öyle muhteşem değil. Her yerde bulabileceğiniz Şeyler.
Bayram tatilinde yer bulamayacağımızı düşünerek adaya gitmeden bu restauranttan yer ayırttık. Rezervasyonlu gitmemize rağmen masamızı biz oraya gittikten sonra ayarladılar. Kenardaki masaları otel Müşterilerine ayırdıklarını söyleyerek rezervasyon da yaptırsanız o kısma sizi boş olsa da almıyorlar. Nitekim bizim gibi rezervasyonla gelen bir çift, oturtuldukları yerden, uzun süre de ilgi görmeyince Kalkıp gitti. Oysa 2 balkonu var. Ancak birini açmamışlardı bile.
Manzara ve ortam için, bir de gün batımı için gidilir sadece. Bana sorarsanız yemek için değil, gün batımında bir içki, kahve vs içmek için gidilmeli.
İçkili yemek yerseniz kişi başı 100 TL seviyesinde. Otel odaları ise 300-400 TL imiş deniz Görenler.

2  Teşekkürler solstice6

205-209/246 yorum

Yorum Zamanı: 27 Temmuz 2015 mobil cihaz aracılığıyla

Mükemmel bir manzara eşliğinde güzel yemek yemek isterseniz kesinlikle buraya gelmelisiniz. Deniz ürünlerinden ara sıcaklar yiyip, ana yemek olarak buranın Suvla Kabatepe şarabının yanında et yemek isterseniz tercih edebilirsiniz ama gün batımında gelmeniz şiddetle önerilir.

Teşekkürler 371deryae
Yorum Zamanı: 22 Temmuz 2015

3 yıldır gittiğimiz son vapur(yeni adı ada vapuru) Gökçeada nın en iyi balık restoranlarından biri.İşini iyi yapıyor,yiyecekler ve servis kaliteli.

Teşekkürler turgutpamuklu
Yorum Zamanı: 21 Temmuz 2015

Güzel bir restoran ama sezonda çok kalabalık oluyor , ayrıca balık bitebiliyor o yüzden erkenden gitmenzi gerek. çok aman aman diyemiyorum ama kötü de diyemem.

Ziyaret tarihi: Eylül 2014
Teşekkürler ragıp E
Yorum Zamanı: 4 Mayıs 2015

Manzarası ile sizi ilk anda büyülüyor, detaylı düşünülmüş zevkli bir dekorasyona sahip ve güler yüzlü sıcak çalışanları ile ada da fark yaratan bir yer son vapur.

Ziyaret tarihi: Mayıs 2015
Teşekkürler serkan v

Son Vapur işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Gökçeada, Çanakkale İli Seyahat

Son Vapur - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!