“Öğle yemeği”

Sokak 17.5 Restorant
23 / 101. sıradaki Restoranlar - Gökçeada
Yorum Zamanı: 29 Ağustos 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Gökçeada'daki son günümüzde geldik buraya. Mekan çok tatlı. Bizi samimiyetle ağırladılar. Mantı ve oğlak tandır yedik, ikisi de güzeldi. Tavsiye ederim.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler İrem K

2-6/13 yorum

Yorum Zamanı: 14 Ağustos 2024

Hamburger ve çizburgeri mükemmel. Çocuklar çok beğendi. Arnavut ciğeri de çok güzeldi. Eşim zeytinyağlı tabağı aldı ve hepsini çok beğendi. Küçük bir aile işletmesi, temiz ve işlerini mükemmel yapıyorlar.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler Devrim E
Yorum Zamanı: 20 Temmuz 2024

Gökçe’ada’ya her gidişimizde Uğradığımız Sahipleri Hasibe hanım ve eşi Aykut Bey’in lezzetli yemekleri özellikle mücver ve soğuk mezeleri , samimiyetleri ve ilgileri için teşekkürler

Teşekkürler Reyhan A
Yorum Zamanı: 17 Temmuz 2024

Hasibe hanımın güler yüzü ve samimiyeti eşliğinde, yediğimiz oğlak tandır , mücver ve soğuk mezeler çok lezzetliydi. Bize mücver tarifi sırrını verdiği için de Hasibe Hanıma çok teşekkür ederiz.

Teşekkürler Belgin K
Yorum Zamanı: 14 Temmuz 2024

Az çorba yok denecek kadar azdı tam çorba az çorbanın yarısı kadardı akşam yeemeği ardına çay yok dediler 1.5 porsiyon yapamıyoz dediler sonra yaparız ama terazimiz yok dediler vs vs

Teşekkürler Mehmet T

Sokak 17.5 Restorant işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Gökçeada, Çanakkale İli Seyahat

Sokak 17.5 Restorant - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!