“Etli Hingel Mantıyı bir de burada yiyin”

Louloudi Cafe & Bistro
16 / 100. sıradaki Restoranlar - Gökçeada
Tanım: Geleneksel kahvaltı ve yemek veren bir işletmeyiz. Organik içerik kullanmaya özen gösteren, Gökçeada geleneksel mutfağını sunan ve kültürel aktarımına katkıda bulunan bir işletmeyiz. Kahvaltıda Gökçeada'da üretilmiş ürünler kullanıyor, ev yapımı soslar, reçeller, özenle hazırlanmış peynirler, börek ve ev yapımı ekmekler ( çavdar, tam buğday, sarı buğday), ekmek börek, pasta ve mantı için kullandığımız unlar Gökçeada'da Atalık tohumlardan zirai ilaç ve gübre kullanılmadan üretilmiş buğdaylarin yine Gökçeada Geleneksel Taş Değirmende öğütülmüş unlardan mamuldur. Menümüzde cafemizin imzası olan lavanta şerbeti geleneksel yöntemlerle yapılmaktadır. Vejetaryen ve vegan alternatif seçeneği olarak menümüzde Ege otları ve sebze güveç bulunmaktadır. Tariflerimiz geleneksel tarifine sadık kalınarak hazırlanmıştır. Ürünlerimiz günlük taze olarak hazırlanıyor
Yorum Zamanı: 9 Ağustos 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Yediğim en iyi mantı. Hingel mantısını mutlaka deneyin derim. Fiyat kazanç oranını karşılıyor. Fiyata euro bazında baktığımızda 7 euroya denk geliyor fiyatı. Menüyü tümüyle tavsiye edebilirim

Ziyaret tarihi: Ağustos 2023
1  Teşekkürler serdark73
  • Diğer diller

6-10/20 yorum

Yorum Zamanı: 23 Temmuz 2023

Harika ambians,piyano eşliğinde mantı ve tatlımızı yedik,iyi dekorasyon, güzel muzik,leziz yemekler,huzurlu mekan ...

• Atmosfer
Teşekkürler Samet E
Yorum Zamanı: 21 Temmuz 2023

Yediğim en iyi mantıydı ,içindeki etin tadına varıyorsunuz,tereyağı çok lezzetliydi biraz daha istemek zorunda kaldım ,san Sebastian cheesecake denedim finalde muhteşemdi çay ikramınız için teşekkürler...

• Atmosfer
Teşekkürler Yusuf Yiğit Sam... A
Yorum Zamanı: 20 Temmuz 2023

Adada en temiz en güzel hizmet veren bir yer kahvaltısı gerçekten adada yaptığım en güzel kahvaltıydi her şey çok ozenliydi. Kahvaltıda şarküteri bile vardı ve çok lezzetliydi. Kasap sucuğu kullanılmıştı. Gerçekten her şey el emegi . Biz daha önce de mantı yemeye gelmiştik orada yedikten sonra bir daha başka bir yerde mantı yememe kararı aldık çünkü hamuru bile çok lezzetliydi. Kahvaltı için kişi başı 275 TL ödedik fiyat makuldu. Mantı için ise porsiyon fiyatı 230 lira ödedik bence fazlasıyla hak ediyor. Tavsiye ediyorum

Teşekkürler Ayfer B
Yorum Zamanı: 18 Temmuz 2023

yediğim en iyi etli mantıydı ,buğday tanesi gibi kapatılmıştı,san sebastian cheescake i mutlaka denemelisin ,çay ikramı için çok teşekkürler...

Teşekkürler tuncay c

Louloudi Cafe & Bistro işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Gökçeada, Çanakkale İli Seyahat

Louloudi Cafe & Bistro - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!