“SICAK AİLE ORTAMI VE TATLILARI İLE ÇOK GÜZEL BİR AİLE İŞLETMESİ”
Katalpa Kafe yorumu

Katalpa Kafe
13 / 100. sıradaki Restoranlar - Gökçeada
Fiyat aralığı: ₺5 - ₺35
Tanım: Katalpa Kafe Gökçeada’ nın merkezinde kurulmuş bir kadın girişimci işletmesidir. Kafe 2018 in Temmuz ayında hizmetine başlamıştır. Akdeniz ve Karadeniz mutfağından esintilerin yanı sıra geniş kahvaltı, mantı ve tatlı seçenekleride sunmaktadır. Yemekler ve zeytinyağlılar günlük hazırlanır. Yöresel yemekler Katalpa Kafe lezzetiyle sunulur.
Yorum Zamanı: 28 Haziran 2023

Herkes çok yardım sever ve güler yüzlü. Fevkiye hanımın damla sakızlı muhallebisi ve kurabiyesi kadar sohbeti de çok tatlı. Eşim ve kızımla birlikte çok keyifli bir akşam geçirdik. Ev yemeklerini sonradan öğrendiğiniz için bir sonraki ziyaretimize bıraktık. Fiyat performans harika bir yer. Adaya geldiğinizde uğramadan gitmemenizi öneririm.

Ziyaret tarihi: Haziran 2023
Teşekkürler Traveler62976265425

2-6/23 yorum

Yorum Zamanı: 18 Eylül 2021 mobil cihaz aracılığıyla

16 Eylül 2021 günü Katalpa Cafe ye kahvaltı için geldik . Daha sonra akşam yemeğimizi de burada yedik. Kahvaltı servisi gayet tatminkar ve iyiydi. Özellikle pişi çok güzeldi. Akşam yemegimizde çok güzel ev yemekleri yedik.
Ertesi gün tekrar geldik kahvaltı yaptık.
Burada şef Salih Çakıcı ve sahibi Fevkiye hanım bizi çok güzel ağırladılar. Güleryüz ,tatlı sohbet ve dostça yaklaşımları muhteşemdi.
Salih Çakıcı'nın hazırladığı yemekler ve özellikle pasta ve tatlılar muhteşemdi. Gökçeada 'nın en güzel pasta ve tatlılarını yedik. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Her zaman tercih edeceğimiz bir yer. Çok tavsiye ederim.

Ziyaret tarihi: Eylül 2021
Teşekkürler Turgan Ö
Yorum Zamanı: 26 Ağustos 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Taze yeşillik (domates salatalık roka) ile peynir tabağı yanında,
el yapımı salça tereyağ reçel (3 çeşit) çeşitleri,
Sahanda omlet ile bişi,pancake ve patates kızartması veriliyor. (İsterseniz menemen, börekte oluyor taze el yapımı)
Hepsi siz geldikten sonra hazırlanıyor sıcak sıcak servis ediliyor, dolayısıyla biraz bekliyorsunuz. (hiç önemli değil bence)
Kahvaltı haricinde cheesecake’ler (meyveli veya san sebastian)
Rulo veya meyveli pastalar ile sakızlı muhallebi ve panna cotta’lar var ve hepsi akşamında yapılıyor,
Kahvaltı haricinde yemek için taze bulduklarından zeytinyağlılar (taze fasulye, bamya, enginar vs) ve köfte’de bulunuyor.
İki genç arkadaş herşeye koşturuyor, sizi memnun etmek için insanüstü çaba harcıyorlar.
Ne kadar övsek az gelir!
gidin, görün, tadın… keyif alın. 😍
(Az daha unutuyordum, işletmemiz PET dostudur)🐶🐱

1  Teşekkürler aydnykn
Yorum Zamanı: 14 Ağustos 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Biz kahvaltı için gittik sunum, hijyen, ürün kalitesi ve Salih ve Emre isimli iki arkadaşın ilgi ve alakası çok iyiydi. Terası da var ve çok havadar

2  Teşekkürler Cruiser772368
Yorum Zamanı: 13 Ağustos 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Çok şirin bir mekan, samimi, güler yüzlü, hoş sohpet edebileceğiniz çalışanları gerçekten işinin hakkını veriyor. Kahvaltısı harika, mutlaka uğrayın.

2  Teşekkürler hbasakb

Katalpa Kafe işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Gökçeada, Çanakkale İli Seyahat

Katalpa Kafe - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!