“Yemekler”
Katalpa Kafe yorumu

Katalpa Kafe
13 / 98. sıradaki Restoranlar - Gökçeada
Fiyat aralığı: ₺5 - ₺35
Tanım: Katalpa Kafe Gökçeada’ nın merkezinde kurulmuş bir kadın girişimci işletmesidir. Kafe 2018 in Temmuz ayında hizmetine başlamıştır. Akdeniz ve Karadeniz mutfağından esintilerin yanı sıra geniş kahvaltı, mantı ve tatlı seçenekleride sunmaktadır. Yemekler ve zeytinyağlılar günlük hazırlanır. Yöresel yemekler Katalpa Kafe lezzetiyle sunulur.
Yorum Zamanı: 5 Temmuz 2021

Ada başlı başına doğal. Kafede de o doğallığın içindesiniz. Güler yüzünüz ve genç enerjinizle... Emeklerinize sağlık.

Ziyaret tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler ummuhan2801

11-15/23 yorum

Yorum Zamanı: 2 Temmuz 2021

Fiyatına göre gayet uygun ve doğal ürünler kullanıyorlar,merkeze yakın bir konumda olması benim için avantajlı bir özelliği sanırım,kahvaltısı gayet doyurucu,aldığınız menü size gayet yetiyor,benim gibi aç bir insanı bile doyurabiliyor,sanırım tatlıları daha deneyimli bir kişi tarafından yapılıyor,tattiklarim gayet iyiydi,bilinen tarifleri üzerine yorumlamalar yapılmış gibi hissettiriyor, Güleryüz arayan biri değilim ürün kalitesine bakarım, bana göre gayet yeterli ama sizi guleryuzle karşılıyorlar, çalışanları oldukça huzurlu bir ortamda sizi karsiliyor bu da sizin rahat hissetmenizi sağlıyor,nesnel olarak bakmak gerekirse, adada yazın iyi vakit geçirebileceğiniz, gelecekte daha iyi bir olabilme potansiyeli tasiyan bir mekan bana Göre

Ziyaret tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler ScoTTy_Ghji
Yorum Zamanı: 2 Temmuz 2021

Kahvaltısı oldukça güzeldi. Hem göz hem de karını doyuran bir kahvaltıydı. Herkesin eline sağlık bundan sonra kahvaltıya burdayım...

• Yemek
Teşekkürler batuhangrcnr
Yorum Zamanı: 30 Haziran 2021

Adada kesinlikle en güzel tatlı çıkan mekan. Her zaman taze ve doğal ürünler . Kaliteden ödün vermiyorlar . Taze sütle ve vanilya çubuğu kullanarak güzel lezzetler çıkarıyorlar. Mutfak çalışanları gerçek birer mutfakçı. Mutfak sanatları mezunu , genç , dinamik ve güler yüzleri çok candan . Sadece sohbet etmek için bile uğramanız gereken bir mekan. Tatlı dedik ama sanmayın ki sadece tatlı yapıyorlar . Günlük değişen yemekleri , zeytinyağlıları , kahvaltı çeşitleri , kahve seçenekleri ve yöresel içecekleri de mevcut . Fiyatları ada geneline bakacak olursak , ortalamanın bir tık altında. Uğramadan gitmeyin .

Teşekkürler 391ece
Yorum Zamanı: 28 Haziran 2021

Tatilimizin 2. Günü keşfettik. Kahvaltısı zengin ve dolu dolu. Kahvaltıda vermiş oldukları ekşi mayalı ekmek ayrıca muazzamdı. Zengin tatlı çeşitleri ve ev yemekleri de vardı ama vaktimiz olmadığı için deneyimleyemedik. Mutlaka uğrayın.

Teşekkürler 400yummyy

Katalpa Kafe işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Gökçeada, Çanakkale İli Seyahat

Katalpa Kafe - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!