Yemin töreni için Amasyaya geldik. Şuan otelde konaklıyorum. Amasya gerçekten tarihiyle beraber harika bir yer. Bu zamana kadar neden gelmediğimizi sorguladım. Otel gayet konforlu ve uygun fiyatlı. Resepsiyonda ki arkadaşlar çok ilgili ve güleryüzlü. Otoparkı da olması ayrı bir avantaj çünkü Amasya otopark sorunu bakımından problemli bir yer.
Konaklama tarihi: Aralık 2019
Oda İpucu:3. katta ki odaları yenilenmiş. Manzarası güzel.
Odalar
Hizmet
Uyku Kalitesi
Yönetici amasyakonukevi - Altayhan Otel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 20 Ara 2019
Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Arkadaşlar ailemizle geldik bir gece kaldık otel demeye şahit ister daha önce yurt olarak kullanılmış aynı şekilde devam ediyor yataklar içine çökmüş rezalet duşakabin yok sıcak klima yok sakın gelmeyin
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
28r_dvana adlı kullanıcıdan Altayhan Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler 28r_dvana
Yönetici amasyakonukevi - Altayhan Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Aralık 2019
Odalarımız yenilenmiş olup bazı eksikliklerimiz bulunmaktadır. Her müşterimize gönül rahatlığıyla odalarımızı gezdiriyoruz. Temizlik, kahvaltımız, odalarımız bir çok otele göre standartların üstünde ve konforludur.
Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder, yine bekleriz.
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
meltembeyazgul
Ankara İli, Türkiye
16 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Konum olarak ana yol üzeri merkeze yakın ve park sorunu yok. Fiyatlar gayet uygun. Daha önce öğrenci yurduymuş sanırım odalar biraz öğrenci odası havasında. Kısa süreli konaklama için tercih edilebilir.
Konaklama tarihi: Temmuz 2019
Değer
Yer
Odalar
Temizlik
Hizmet
meltembeyazgul adlı kullanıcıdan Altayhan Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler meltembeyazgul
Yönetici Alptug S - Altayhan Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Ağustos 2019
Sizlere daha iyi hizmet edebilmek için çalışıyoruz.
Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder, yine bekleriz.