“Yavaş servis ilgisiz personel”

Çikolata Evim
3 / 4. sıradaki Tatlı - Amasya
Yorum Zamanı: 17 Şubat 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Personel ilgisiz aldıkları siparişi getirmiyorlar siparişi sorunca ukela ukela konuşuyorlar çikolata yemeye mi gittik azar işitmeye mi gittik bilemedim dikkat edin

Ziyaret tarihi: Şubat 2024
Teşekkürler Excursion57647628574
Yorum Zamanı: 1 Aralık 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Konum Irmak Yol Yanı lokasyon manzara Güzel .
Dekor temiz Nezih bir Aile ortamı .
Çikolata odası hijyen için kapalı yapılmış Seçip gram ile alıp servis ediliyor Belçika .
Bayan garson nazik kibar ilgili .
Salep İyi bir tat
Türk kahvesi Normal Bir Tat üzerinde çalışmalılar çekirdek kalitesi artırılmalı . Sunum güzel
Açelya çikolatalı pasta denedik kaliteli ve Lezzetli idi .
Çay Normaldi kalite biraz artırılmalı neden derseniz . Yorgunluk ve güzel Amasya gezisi üstüne çay bir ilaç oluyor Buda kaliteli çay aranıyor .
Lavobalar Temiz bakımlı ve farklı ortam Güzel .
Mekan sahibi İşinde titiz olduğunu hissettiriyor . Fiyatlar ortalama kart geçiyor . Otopark için yol boyunda yer bulunabiliyorsunuz .

Ziyaret tarihi: Aralık 2023
13  Teşekkürler ABDULLAHADEMA

Çikolata Evim işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Çikolata Evim - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!