yaşadığım en kötü otel deneyimi olarak kalacağına eminim.Güvenlik sıfır.kaldığım sürede gece yarısı iki kez oda kapım zorlandı resepsiyona ulaşıp durumu sorduğumda gece bahçe kapısından sarhoş birinin girdiği ve onun yapabileceği ilgisiz bir şekilde dile getirildi.süreçle alakalı özür dileneceği yerde uzun süreli rezervasyonumda otelin dolu olduğu günlerde başka otelde bir geceliğine konaklama ayarlanacağı odayı boşaltmam gerektiği söylendi.personel ilgisiz .Yönetim ilgisiz. siz sormadığınız sürece ağızlarından tek laf alamadığınız oraya sadece boşluk doldurmak amacıyla konulmuş bir grup insanın işletmeye çalıştığı vasat bir otel.
Konaklama tarihi: Ekim 2019
Temizlik
Hizmet
Uyku Kalitesi
Genel Müdür serdar0505 - Lalehan Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 25 Kas 2019
Değerli yorumlarınız için teşekür ederiz Öncelikle yaşanan bu tatsız durumdan dolayı özür dileriz. Tarafınıza iletmek isterim Otele sarhoş değil otel misafirimiz yanlışlıkla oda numarasını karıştırdığı için o şekilde tatsız bir olay olmuştur. Rezervasyonu alırken biz belirtmiştik bazı günlerimiz dolu başka bir otelde yardımcı oluruz diye sizlere anlayışınız için teşekür eder Sizleri tekrar otelimizde ağırlamaktan onur duyarız
turumuzun son gecesinha de konakladığımız harika bir mekan.Tek handikapı asansörü yok.Akşam yemekleri ve sabah kahvaltısı doyurucu ve çok lezzetli idi.Çalışanlar biraz daha ilgili olursa değerleri artar
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Yer
Odalar
Hizmet
denizci67 adlı kullanıcıdan Lalehan Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler denizci67
Genel Müdür serdar0505 - Lalehan Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Kasım 2019
Değerli misafirimiz, deneyiminizi Lalehan Otelde taçlandırdığınız için size teşekkürlerimizi sunarız. Sizin huzurunuz bizim mutluluğumuzdur. Saygılarımızı sunarım.
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
discountcu
İzmir, Türkiye
21 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
TribAdvisor aracılığı ile keşfettim,2 yetişkin 3 çocuk için kral dairesini tahsis ettiler,muhteşem ırmak ve şehir manzarasını büyük terasında keyifle izledik,oda gayet temiz ve bakımlıydı,gezilecek her noktaya yürüme mesafesindeydi,kahvaltı beklentimin altında ve çalışanlar Güleryüz konusunda zayıftı,tekrar gittiğimde tercih edebileceğim bir yer
Konaklama tarihi: Temmuz 2019
discountcu adlı kullanıcıdan Lalehan Hotel hakkında bilgi alın
2 Teşekkürler discountcu
Ahmet E
2 Mayıs 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Otel temiz, kaldığım Sultan odası geniş, yatak ve yastıkları visko elastik süngerdi. Konum olarak geceleri sessiz olan bir muhitteydi, ki benim için önemli bir kriterdir. Kendi restoranı olması önemli bir artıydı. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımcı olmaya çalışıyorlardı. Rahat bir konaklama oldu, yolum tekrar Amasya'ya düşerse ilk tercihim olacak.
Konaklama tarihi: Nisan 2019
Ahmet E adlı kullanıcıdan Lalehan Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Ahmet E
evet arkadaslar cok guzel bir otel amasyada ırmaga yakın ve kral mezarlarına yakon cok guzel bır yer herkerse tavsıye edıyorum mutlaka gıtmelısınız bız gittik gezdık goruk sizleride davet edıyorum amasyamıza harika
Konaklama tarihi: Şubat 2018
serkanm656 adlı kullanıcıdan Lalehan Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler serkanm656
Yönetici serdar0505 - Lalehan Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Kasım 2019
690_zkank
Çorum, Türkiye
4 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Klima bozuk, açtığınızda sıcak hava üfler. Buz dolabı bozuk. İçerisi sıcacık, susarsanız kaynamış su içmek zorundasınız. Sessiz değil. İlgi alaka Yok. WiFi şifresini bile zorla alıyorsunuz. Klima’ çalışmadığı için uyku uyuyamadım.
Konaklama tarihi: Eylül 2018
690_zkank adlı kullanıcıdan Lalehan Hotel hakkında bilgi alın