Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otel temiz, kaldığım Sultan odası geniş, yatak ve yastıkları visko elastik süngerdi. Konum olarak geceleri sessiz olan bir muhitteydi, ki benim için önemli bir kriterdir. Kendi restoranı olması önemli bir artıydı. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımcı olmaya çalışıyorlardı. Rahat bir konaklama oldu, yolum tekrar Amasya'ya düşerse ilk tercihim olacak.
Konaklama tarihi: Nisan 2019
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
evet arkadaslar cok guzel bir otel amasyada ırmaga yakın ve kral mezarlarına yakon cok guzel bır yer herkerse tavsıye edıyorum mutlaka gıtmelısınız bız gittik gezdık goruk sizleride davet edıyorum amasyamıza harika
Konaklama tarihi: Şubat 2018
serkanm656 adlı kullanıcıdan Lalehan Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler serkanm656
Yönetici serdar0505 - Lalehan Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Kasım 2019
Değerli misafirimiz, deneyiminizi Lalehan Otelde taçlandırdığınız için size teşekkürlerimizi sunarız. Sizin huzurunuz bizim mutluluğumuzdur. Saygılarımızı sunarım.
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
690_zkank
Çorum, Türkiye
4 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Klima bozuk, açtığınızda sıcak hava üfler. Buz dolabı bozuk. İçerisi sıcacık, susarsanız kaynamış su içmek zorundasınız. Sessiz değil. İlgi alaka Yok. WiFi şifresini bile zorla alıyorsunuz. Klima’ çalışmadığı için uyku uyuyamadım.
Konaklama tarihi: Eylül 2018
690_zkank adlı kullanıcıdan Lalehan Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler 690_zkank
Cok memnun oldugum bir Otel, Personel cok güleryüzlü, odalar harika, inanin, 5 yildizli Hotellerde bile bu kadar güzel gece gecirmedim. hersey cok güzeldi, herkeze tavsiye ederim. Restoranda yemek yiyecek kadar vaktim yoktu gec geldigimden dolaysiyla, ama görüntüsü güzeldi
Oda ipucu: Dereye bakan odalardan rica edin, ve doganin keyfini cikarin
Uyku Kalitesi
Temizlik
Hizmet
gafuru adlı kullanıcıdan Lalehan Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler gafuru
Genel Müdür serdar0505 - Lalehan Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Kasım 2019
sercantibet
İzmir, Türkiye
1 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
ben bu otelde kalmadım, sadece öğle yemeği yedim; ben açık büfede yemek yedim, yemekleri lezzetli temiz bir yer, konum olarakta hem amasya merkezde ulaşımı kolay,hem dere kenarı çok keyifli bir yer, herkese öneriyorum.
sercantibet adlı kullanıcıdan Lalehan Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler sercantibet
Amasya butik otel açısından son derece zengin bir yer, tarihi binalarda faaliyet gösteren çok sayıda otel var. Bu otellerin çoğunda otopark yok. Lalehan’da otopark olması bir avantaj. Çok az otelde bu kadar temiz çarşafve yastık gördüm. Temizlik görevlilerini kutluyorum. Yeri merkezi bir yerde pek çok görülmesi gereken yere yürüyerek gidebilirsiniz. Fiyat Amasya şehrine göre biraz pahalı. Personel güler yüzlü sorularınıza içtenlikle cevap veriyorlar. Birde kahvaltısı oldukça zayıf.
h_samett_na adlı kullanıcıdan Lalehan Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler h_samett_na