keşfediyorum
Balıkesir, Türkiye

Şehir oteli

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 29 Ağu 2020mobil cihaz aracılığıyla
Amasya'da tek gece konakladık. Gece geç gelip sabah erken çıktıgımız için otelden beklentim yoktu. Kahvaltı otel ücretine göre ideal. Odanın ciddi bakıma ihityacı var. Eski, detaylı temizliğin yapılmadığı her halinden belli bir odaydı. Tuvalet berbat pisti. Klozet kapagında idrar damlaları vardı.Kısa süreli konaklama için idare eder ama iki gece kalınmaz.
Konaklama tarihi: Ağustos 2020
    Büyük Amasya Oteli noktasına 2.3 km mesafede
    Büyük Amasya Oteli noktasına 0.6 km mesafede
    Havaalanı ulaşım hizmeti
    Büyük Amasya Oteli noktasına 0.2 km mesafede
    Amasya bölgesindeki diğer otellere bakın
    1-6/35 yorum
    7 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odalar çok tozluydu.Odaya girince genzinizi toz yakıyor.Masanın üzerinde boş pet şişeleri bile duruyordu.nasıl temizlik yapıldıysa?Kahvaltı için indiğimizde yerlerde pasta döküntüleri vardı.Muhtemelen çok önceden dökülmüş ve temizlenmemişti.Bunlara rağmen fiyatlar ucuzda değil.pahalı en azından iyi bir yerde kalıyorum sanmayın.Biz fiyatına ve eski bir otel olmasına aldandık.Bilindik otel olur daha temiz olur dedik ama hayal kırıklığı yaşadık

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
    Teşekkürler pharmalatya
    31 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Amasya’ya günü bitlik ziyaret için geldik. Şehirdeki diğer otellere yüksek miktarsa para verileceğine, temizliğiyle güler yüzlü personeliyle, hizmetleri ve mevkisiyle cüzi bir miktar vererek bu oteli gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
    Teşekkürler burakhakan53
    24 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bir günlüğüne konaklamak için geldiğim Amasya da birinin yönlendirmesi ile kaldık. Odalar temiz , sabah kahvaltısı göz ve mideyi doyuruyor. Fiyatlarda gayet makuldü. Akşam otelde düğün olduğunu duyunca endişe ettim ancak odalara kesinlikle ses gelmedi. Aynı zamanda otopark ve güvenlik sorunu kesinlikle Yok. Lüks aramıyorsanız ideal otel. Resepsiyondaki arkadaşlarda çok Güleryüzlü

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
    Teşekkürler abdülkadir a
    6 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Arkadaş gezimizde konakladığımız otel.Yueşilırmak kenarında,Amasya manzaralı güzel bir konaklama yeri.Evinizdeki rahatlığı aratmayan bir mekân. Temizlik on numara.Otele ve odanıza girdiğiniz zaman hissediyorsunuz bunu.Kahvaltı Yeşilırmağın akış sesiyle birlikte yapılıyor.Otelin merkezde olması artı puan.Öneririm Amasya'ya gidecek olanlara.

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
    Teşekkürler sunaKonya
    8 Kasım 2018 tarihinde yorum yapıldı

Aslında ödediğiniz para ile orantılı bir otel. Aşırı kötü bir otel değil ancak iyi de değil. En fazla 1 gece konaklanabilecek bir otel. Manzara süper, otelin hakkı bu degil bence. Disardan cok iyi izlenimi veriyor, ama degil. internete bağlanmak istedim odada çekmiyordu.

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
    • Seyahat türü: İş için seyahat etti