Güler Ö
Samsun, Türkiye

Güzel 👌

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 1 Eyl 2018mobil cihaz aracılığıyla
Kış dönemi sömestr da tatil yapmıştık çok güler yüzlü, temiz, uygun, kaliteli, yardımcı olan çalışanlar var memnun kaldım yemekler güzeldi uygundu ama açık büfeyi tercih ederdim. 😉
Oğlum ve kardeşimle güzel bir tatil yaptık iliklerim kemiklerim ısındı açıldı gerçekten ruhen ve sağlık açısından çok rahatladım.
Yönetici GozlekTermal - Gözlek Termal, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 22 Eyl 2018
Değerli Misafirimiz ;
Öncelikle zaman ayırıp bizi değerlendirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerin yapmış olduğu yorumlar bizleri daha iyisini yapabilmek adına motive etmektedir.Bu arada alacarte restorandaki önerinizi değerlendireceğimizi belirtmek isteriz. Personellerimizle ilgili yapmış olduğunuz yorumlar kendilerine aktarılacaktır Gözlek Termal Ailesi olarak Sizleri tekrar aramızda görebilmek dileğiyle....
Gözlek Termal noktasına 17.0 km mesafede
    Gözlek Termal noktasına 16.6 km mesafede
    Gözlek Termal noktasına 18.1 km mesafede
    Gözlek Termal noktasına 18.4 km mesafede
    Gözlek Termal noktasına 17.3 km mesafede
    Amasya bölgesindeki diğer otellere bakın
    13-18/52 yorum
    28 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Güler yüzlü ve ilgili personeller mevcut
    Restaurant da yemek olanağı güzel havuzlar temiz ve bakımlı Amasya ya geldiyseniz konaklama da birinci tercihiniz olabilir tam bir aile oteli tavsiyemiz gelip görmeniz dileğiyle 🙏

2  Teşekkürler Osman A
    Yönetici GozlekTermal - Gözlek Termal, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Eylül 2018

Değerli Misafirimiz Osman Bey;
    Öncelikle zaman ayırıp değerlendirme yaptığınız için teşekkür ederiz. Otelimizden ve sunmuş olduğumuz hizmetlerimizden memnun kalmış olmanız bizleri daha iyisini yapabilmek adına motive etmiştir. Gözlek Termal Ailesi olarak Sizleri tekrar aramızda görebilmek dileğiyle.

27 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

1.Telefon ile görüştüğümüzde sorduğum tüm sorularıma "var" diye cevap aldım.
    2.Otelde 14 temmuz akşamı giriş yaptım ve 15 temmuz çıkış yaptım. Günü birlik değil. Kayıtlarınıza iyi bakın.
    3.Madem 4 havuz var, neden havuza girmek istediğimizde bunun bilgisini vermediniz.
    4.Kendinizi haklı çıkarmak için bizi yalancı gibi göstermeye çalışmayın lütfen.
    5.Şeffaf okun lütfen..

3  Teşekkürler Burhan D
    Yönetici GozlekTermal - Gözlek Termal, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Temmuz 2018

Değerli Misafirimiz Burhan Bey,

Sanıyoruz ki tarafımızdan kaynaklanan bir eksiklik oluşmuş; bu eksiksiklik için öncelikle özür dileriz. Söz konusu konu ilgili birimle paylaşılmıştır. Siz Değerli Müşterilerimizin günübirlik yada konaklamalı ayırtetmeksizin huzurlu bir zaman geçirmesi bizim için önemlidir. Bu bağlamda hem otel müşterilerimiz hem de günübirlik misafirlerimiz kaydıraklı açık havuzumuzu belirtilen günlere göre kullanabilmektedirler. İlgili günlerde kaydıraklı açık havuzumuzu kullanamayan otel müşterilerimiz hergün 10:00-18:00 arası faaliyette olan resepsiyon ve apartların ortasında yer alan güneşlenme açık havuzunu kullanabilirler. Konu ile ilgili tekrar özür dileriz.
    Gözlek Termal Ailesi olarak Sizleri tekrar aramızda görebilmek dileğiyle....

16 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı

Bir gün önceden telefon ile aradım. Masaj salonu, havuz vb var mı diye? hepsine var dediler. Oraya gittiğimizde ise masajın olmadığını, açık havuzun ise pazar günü sadece ailelere açık olduğunu öğrendim. Sadece kapalı havuz ile yetinmek zorunda kaldık.

• Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
    4  Teşekkürler Burhan D
    Yönetici GozlekTermal - Gözlek Termal, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Temmuz 2018

Değerli Misafirimiz Burhan Bey;

Değerlendirmenizde belirtmiş olduğunuz hususlar ile ilgili bir kaç konuya değinmek isteriz. Masaj salonumuz bulunmamakta olup; otelimizde konaklayan müşterilerimiz için sauna, tuz odası ve jeotermal buhar banyosu bulunmaktadır. Otelimiz bünyesinde toplam 2 açık, 2 kapalı havuz olmak üzere toplam 4 adet havuz vardır. Açık yüzme havuzlarımızdan güneşlenme havuzumuz tamamen otel müşterilerimize aittir. Kaydıraklı açık yüzme havuzumuz ise günlere göre bay, bayan veya bay/bayan olarak çalışmaktadır. Konuyla ilgili bilgiler internet sitemizde de yer almaktadır. Bu bilgileri bizler de Siz, Değerli Müşterilerimize telefon ile aktarmaktayız. Ancak sanıyoruz ki bir yanlış anlaşılma var, kayıtlarımıza baktığımızda konaklama yapılmadığını görmekteyiz. Günü birlik olarak gelmiş iseniz bay kapalı termal yada bayan kapalı termal havuzlarımızdan her zaman; kaydıraklı açık yüzme havuzumuzdan da günlere göre belirtilen şekilde faydalanabilirsiniz.

19 Şubat 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kafa dinleyip farklılık olsun diye gittiğim otel personel ilgisi ve hijyeniyle takdirlikti havuz sıcak denebilecek ayardaydı odanın rahatlığı temizliği sabah kahvaltısı personel yardımı tekrar gidebilirim dedirtiyor tarlanın ortasına inşa edilmiş merkezden kopuk güzel mekan eşimle memnun ayrıldık küçük bi kaza sonucu eşimin parmağının kanamasından dolayı personelin yara bandı bulma çabası gerçekten müşteriye verilen değeri gösteriyor teşekkürler Gözlek ailesi

1  Teşekkürler IBRHMYMN55
    Yönetici GozlekTermal - Gözlek Termal, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Haziran 2018

Değerli Misafirimiz;

4 Şubat 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok güzel ve rahat tatil yeridir. Bizi özel odada ağırladığınız için teşekkürler kaliteli ve ucuz bi tatilin adresi gözlek termal.
    Tekrar görüşmek dileğiyle.ysususjsjsjsjsjskmsmsmmmennndndkskekıdıddudıeııwowmwmw emekdfıfııcıvıvvkflöfldldldçdççr

2  Teşekkürler Kadir D

Değerli Misafirimiz Kadir Bey;