Aslı Polat
Bursa, Türkiye

AMASYA DA 3 gün

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 15 Haz 2022mobil cihaz aracılığıyla
Amasya da hemen hemen oteller Küçük ve ihtiyacı karşılar yönde fakat harşena otel konum olarak şehrin kalbinde eğer amacınız sadece seyahat ve eğlence ise tercih edebilirsiniz bunun dışında dinlenmek için mola vereceğiniz bir işletme değil çevresinde çok sayıda canlı performans bar var Tek bayan olarak konaklama yapacaksınız çok güvenli değil 🥹Çalışanlardan özellikle cafe bölümünde çalışan FADİME hanım ve Recepsiyon da görevli Cüneyt beye sonsuz teşekkürler ve yine kafe bölümde ismini bilmediğim beyfendi ye ayrıca Teşekkür ederim..Kahvaltısı yeterli sadece ekmek çeşidi artırılmalı Chef Murat beyin ellerine sağlık ayrıca yemekleri başarılı ✅Kat hizmetlerinde görevli hanımların da ellerine sağlık ..Kısa bir mola da çok keyifli zaman geçirdim💚
Konaklama tarihi: Haziran 2022
Oda İpucu: Sokak tarafına bakan odaları tercih etmeyiniz ,Dondurması çok lezzetli
Harsena Konak Otel noktasına 0.1 km mesafede
Harsena Konak Otel noktasına 1.3 km mesafede
    Harsena Konak Otel noktasına 0.0 km mesafede
    Otel Dıştan Görünüm
    Harsena Konak Otel noktasına 26.5 km mesafede
    Amasya bölgesindeki diğer otellere bakın
    23 Ocak 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Oda soğuktu. Havlularda deterjan kokusu yoktu ve lekeliydi. Çarşaflar bir önceki misafirlerin vücut ve saç kılları vardı. Temiz çarşaf sorduğumuzda da işletme sahibi Hasan bey başka temiz çarşafın olmadığını belirtti. Buradan çarşafların gerçekten pis olduğunu anladık. Yedek çarşafı yoktu o nedenle değiştirilmemişti. Çocuklarımızla bir de gece yarısı temizlik yaptık ve en berbat olanı ise, sabaha kadar üşüdük. Kesinlikle kaldığım en berbat yerdi. Gece olduğundan dolayı zorunlu olarak kaldık.

2  Teşekkürler Demet48
    23 Ocak 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otele gittik oda çok pisti çarşaflar ve yastıklar kıllarla doluydu ve tozluydu. Havlularda lekeler vardı kaloriferler düzgün çalışmıyordu oda hiç ısınmadı. Gece gece oda temizledik saat geç olduğundan kalmak zorunda kaldık. Bir de çarşaf istediğimizde elinde bir tane çarşaf olduğunu söyledi. Belli ki çarşaflar hiç yıkanmıyor. Çekmecenin içinde bizden önce kalanın kullandığı ilacın çöpü vardı. Kısaca berbat.

1  Teşekkürler kaanemrea2017
    23 Ocak 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otele telefon edip 2 çocuğumuzla anlaşarak geldik ve gece yatısı idi.
    Telefondaki ofa kahvaltı 160 olan fiyat otelde 200 e değişti ki internette bile 190 dı ve biz mecbur kalıp soğukta çocuklarımızla zor durumda kalmayalım diye buz gibi odada kalmak zorunda kaldık.
    Aman dikkat buranın sahibi olduğunu söyleyen hasan bey akşam güler yüzle bizi aldığı otelde sabah kahvaltımızı istediğimizde agresifleşince adamdan çekinip başımıza bişey gelmesin diye polis çağırıp polisle çıktık..
    Sizinde başınıza gelmesin diyim aman dikkat!!!

3  Teşekkürler Nico K
    4 Nisan 2018 tarihinde yorum yapıldı

Amasya gezisinden sonra tarihi bir konakta, ahşap sesleri ve nehir şırıltısı eşliğinde uyumak gibisi yoktur. Biz ailecek geldik. Eşim ve bebeğim ile. Duvarların ses geçiriyor olması bebekli aileler için zor, komşu odalar rahatsız olabilir. İki araçlık ücretsiz otopark var. Kahvaltıyı balkona getirebilirsiniz. Lezzetli bir kahvaltı eşliğinde tarihi Amasya manzarası iyi bir seçenek.

Oda ipucu: Balkonlu ve nehir manzaralı odalar
    Konaklama tarihi: Nisan 2018
    2  Teşekkürler mehmetonlinecom