“Lezzetin adi”

Gaziantepli Yılmaz Usta
38 / 113. sıradaki Restoranlar - Amasya
Yorum Zamanı: 21 Temmuz 2024

Amasya da yediğim en iyi yemek. Personelin güler yüzü ilgisi taktire şayan. Uzun zamandır. Bir çok işletmede göremediğim lezzeti samimiyeti orada gördüm. Şiddetle tavsiye ediyorum

Ziyaret tarihi: Temmuz 2024
    • Atmosfer
    • Yemek
Teşekkürler murat y

1-5/13 yorum

Yorum Zamanı: 27 Kasım 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Adana ve urfa kebap yedik hiç tavsiye etmiyorum hem kezzetsiz hem de kalitesiz bıçak istedik su lekesi özentisiz herşey

Ziyaret tarihi: Kasım 2022
Teşekkürler zafertasova
Yorum Zamanı: 23 Eylül 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Amasya da kebap yiyecekseniz doğru adres bence. Harika adana, ciğer ve beyti yedik. Servis harika. İlk önce ikram olarak çorba ve salata geliyor. Bu kadar lezzetli adana kebabı en son Adana da yemiştim. Ciğer şiş yumuşak ve lezzetlidir. Beyti kebabını tanımlayamıyorum ancak bu kadar lezzetli olurdu. Verdiğiniz parayı sonuna kadar hak eden bir müessese. Ustanın ellerine sağlık.

Ziyaret tarihi: Eylül 2022
2  Teşekkürler demet a
Yorum Zamanı: 21 Eylül 2022

Tüm Ülkeyi dolaştım,ilk kez ücret ödedim Adan kebap yiyemeden kalktım.Çok aşırı astik sinirler vardı,ben öyle yiyemem,hayretler içindeyim.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2022
    • Yemek
5  Teşekkürler özden e
Yorum Zamanı: 18 Haziran 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Mekan güzel ancak servis ve hizmet konusunda berbat demek sanırım haksızlık olmaz. Çalışanlar müşterilere karşı aşırı saygısız. Servis çok geç geliyor ve bundan dolayı müşteriler yarım saat bekletiliyor. Bazı müşteriler sipariş gelmeden kalkıyor. İyi yönü var mı evet ikram olarak verilen çorba lezzetli. En büyük problem bence ocakbaşı ile çalışan garsonlar arasında diyalog eksikliği. Karışık kebab söyledik ve tavuk kanat, yarım saat geçti sonra garson gelip bunlar kalmamış yerine adana arttırıyorum dedi. Müşteri memnuniyeti olması mümkün olmayan bir mekan tavsiye etmem.

Ziyaret tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler yunuse367

Gaziantepli Yılmaz Usta işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Gaziantepli Yılmaz Usta - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!