Karaburun’da deniz kenarındaki tüm mekanlarda olduğu gibi harika bir manzaraya sahip. Mekan girişinde menü olması ve masaya da menü getirilmesi olası sürprizlerin önüne geçileceğinin habercisi gibi! Mekan çok şık ve güzel dizayn edilmiş. Çalışanlar belki sezon dolayısla alakalı olabilir çok acemiler ama hepsi güler yüzlü ve yardımcı, bir problem yaşanmıyor. Tadına baktığımız tüm yemekler çok taze ve güzeldi. Gelelim sonuca, 50cl’lik rakının yanında içtiğimiz suya 400₺ yazılmış. Hesap öncesi istenen eskilerin adeti dediğimiz jest olarak mekanın ısmarladığı yolluk rakısına (8cl) ise 440₺ yazıldı (isterse mekan bu jesti yapmaz ama o zaman orantısal hesap beklerim). 50cl’ nin 1690₺ olduğu bir yerde 8cl’ lik rakıya 440₺ yazmak hangi matematik hesabının sonucudur biz anlayamadık. Suya 400₺ ödemiş olmak zaten ayrı bir olay. Benim bu mekana tavsiyem bundan sonra buza da para almaları :) Bu mesajı okuyan herkese de tavsiyem müşterilerine bu zihniyetle yaklaşan bunun gibi tüm işletmelerden uzak durması.