Merhabalar, öncelikle yorumunuz ve puanlamanız için teşekkürler.
Karaburun gibi ufak bir yerde mekan açmanın en güzel yanı, gelen gidenin sayısını, verdiğiniz ve yaptığınız hamburgerlerin miktarını rahatça akılda tutabiliyor olmak.
Hiç almadığımız bir sipariş üzerinden bizi puanlamanızı ve yorumunuzu yine de “gerçekten yaşanmış“ gibi varsayıyoruz :)
Hamburgerlerimizin etlerini Karaburun'daki en güvenilir kasaptan az az ve günlük almaya çalışıyoruz. Kullandığımız sebzeler yine Karaburun'daki yerel manavlardan günlük olarak alınıyor. Ekmeklerimiz daima taze.
Sezon boyunca hamburger tüketen yüzlerce kişinin yaşamadığı bu sorunu sadece sizin yaşamanız, sizin gibi bizi de üzdü. Eğer hamburgerlerde beğenmediğiniz noktaları, eti bozuktu, sebzeler taze değildi, ekmekler bayattı, pişme süresi yetersizdi gibi belirtebilirseniz, bu hem bizim kendimizi geliştirebilmemize, hem de mekanımıza gelecek diğer müşterilerin daha net bir fikre sahip olmasına yardımcı olacaktır.
Puanlamanın 10 değil 5 puan üzerinden yapıldığını size hatırlatarak, mekanımıza gelen ilk kötü yorumu nazar boncuğu olması açısından en başa sabitliyoruz :)
Sizi ve arkadaşlarınızı gerçekten mekanımızda ağırlamak bizi mutlu edecektir.
İyi Günler Dilerim!