Karaburuna ilk defa geldik ve yer ararken buranın işletmecisi bizi yakaladı ve hemen yerimizi ayarladı. Ayarladıktan sonra birşeyler içmek için çalışan arkadaşı çağırdığımızda, size anlattılar mı ama burada şezlong parası almıyoruz, ama kişi başı harcama limiti 70 lira dedi. (Bu bayram tarifesi oluyor, çünkü diğer yazılardan daha önce 50 lira istediği ortada.) Dedik zaten 4’te geldik, yemekte yemiyeceğiz, sadece birşeyler içip, yüzeceğiz dedik. İşletme sahibine sormam gerekiyor dedi çalışan arkadaş ve bir daha gelmedi. Neyse biz orada iki saate kaldık ve 3 bira, 3 su işe 2 soda içtik, sonra 200 lira verdik. Dedik neden böyle, mavi ekran verdiler. Sonra şezlong parası aldığa çevirdiler. Kısacası işletme kafasına göre para belirleyip, sizden alıyor. Bunun haricinde çalışan çocuklar istediğiniz şeylere yetişemeyip, hayalet gibi varla yok arasında çalışırken, biz elma dilimli patates istediğimizde, çocuk elinde normal patatesle gelip, yukarıdakiler napıyor bilmiyorum ama bu olur mu abi dedi :)) kısacası sadece güzel bir koyun içinde bulunan alicengiz oyunları oynayan bir işletme.
Karaburun fiyat olarak çeşme, urla vs gibi yerele daha uygun olması gerekirken, çeşme’deki beachler gibi minumum 70 lira harcama yaptırmak, delilikle aynı şeydir.
İki puan sadece deniz içindir.