Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Küçük temiz bir otel. Fiyat-fayda dengesi çok uygun. Sabah kahvaltımızda tek kişilik ordu gibi hizmet eden Burak kardeşimize mükemmel servisinden,saygılı davranışından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Gene gidermisin diye sorarsanız cevabım EVET
Konaklama tarihi: Ekim 2021
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Girer girmez kahve ve kek ikram ettiler. Müşteri değil misafir gibi hissettik. Herşey mükemmeldi. Odalar tertemizdi. Teras manzarası muhteşem. Otelin altında bulunan pizzacinin pizzaları harikaydı. Tam bir aile oteliydi çok rahat ettik.
Oda ipucu: Kötü bir tarafı yoktu
Konaklama tarihi: Ağustos 2021
sinem o adlı kullanıcıdan Kucukkuyu Gumus Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler sinem o
Şebnem Ş
7 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Gümüş Otel, pansiyon tarzı bir aile işletmesi. İşletmeye girer girmez kahve ikram ettiler. Odalar temiz ancak oldukça eski ve küçük. Yaz tatili için öneremem ama baharda bir iki gece kalınabilir. Denize sıfır. Önünde balıkçı tekneleri demirliyor. Denize girmek için çevresi pek ideal değil. Kahvaltısı gayet yeterli.Sahil boyu güzel balık restoranları mevcut. Akşam yemeği için arabaya gerek kalmıyor. İşletme sahibi bize çevrede gezmek için çok güzel tavsiyelerde bulundu. Asosa ve çevresini görmek istiyor ve ekonomik bir tatil geçirmeyim, diyorsanız burada konaklamak iyi bir fikir.
Konaklama tarihi: Nisan 2019
Şebnem Ş adlı kullanıcıdan Kucukkuyu Gumus Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Şebnem Ş
Dışarısı kanalizasyon kokuyor. Tamam bundan işletme sorumlu değil anlıyorum. Odadaki klima leş gibi kokuyor, kimbilir ne kadar zamandır temizlenmemiş. Tuvalet kağıdı yenilenmemiş,azıcık bir şey kalmıştı gittiğimizde. Duş jeli başlığı bozuk. Her taraf nem ve rutubet. Kahvaltı eh işte. Berbat vermememin sebebi, biz sabah erken ayrılmak zorundaydık, sağolsunlar bizim için erken kahvaltı hazırladılar. Bu yüzden kötü veriyorum
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
stephen_kria adlı kullanıcıdan Kucukkuyu Gumus Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler stephen_kria
Turizmci434
İstanbul
28 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Çevre fiyatları incelemistik tereddütlü kaldık lokasyon göre çok cazip bulduk denemek istedik veeee nokta atışı çok memnun kaldık şiddetle tavsiye ederiz.Ve mükemmel bir pizza hala tadı damağımızda. Teşekkürler güzel aile Meral Hanım Tayfun Bey ve çocuklar 2 gün yetmedi tekrar görüşmek üzere slm
Konaklama tarihi: Haziran 2019
Turizmci434 adlı kullanıcıdan Kucukkuyu Gumus Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Turizmci434
nurcannn2017
Ankara İli, Türkiye
26 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
3 gün kaldık, gayet hoş ve güzel bir otel yetkililer ilgili ve Güleryüzlü memnun kalablcgnz biryer kahvaltısı guzel açıkbüfe. Meral hanım ve tayfun bey yardmcı ve ilgiyle konuk ettıler, 3kardeş kaldık memnun olduk samimiyetlerınden ☺️ Yolunuz düşerse uğramanızı tavsıye ederim ☺️
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
nurcannn2017 adlı kullanıcıdan Kucukkuyu Gumus Hotel hakkında bilgi alın