Hotels.com
travelup.com
eDreams
StayForLong
14 fiyatın tümüne bakın
Fiyatlar, ortaklarımız tarafından sağlanmakta ve ortaklarımızca bilinen tüm vergi ve ücretler dâhil gecelik oda fiyatlarını yansıtmaktadır. Daha fazla ayrıntı için lütfen ortaklarımıza bakın.
Yorumlar (2.035)
2.035 sonuç
1.022
1.022
105-110/2.035 yorum
15 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı

Herşeyi çok güzeldi herkese tavsiye edebilirim gözünüz kapalı gidebileceğiniz bir otel. Yemekler tatlılar havuzun temizliği odaların temizliği çok iyi. Özellikle animasyon ekibine ve aliye çok teşekkür ederiz.

Teşekkürler 967rabiau
Owner SELÇUK YAMAÇ - Club Hotel Turan Prince World, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 17 Eylül 2021

Sevgili Misafirimiz ;

Her şeyden önce, görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz, Club Hotel Turan Prince World ailesi olarak sizler için ayrıcalıklar yaratmaktan mutluluk duyuyoruz.
Tüm personellerimiz güzel kelimeleriniz için içtenlikle teşekkür ediyor.
Sizleri tekrar misafirimiz olarak görmekten büyük memnuniyet ve mutluluk duyarız.

15 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı

Cok guzeldi hersey cocukla iyi bir tatil yapilacak otel Mini clubu Can beye ve onunla calishan ekibe sonsuz tesekkurler Gulsume Innaya Yigite.Yemekhamede karsilamada Calishan kizlar Sedaya.Yemekler icin qarsonlara temizleyicilere her kese tesekur ediyirum.Reseptionda calishanlar Hepsi guleruzle hosh hatira biraktilar.Ozelikle Fatih beye derin tesekkur ediyorum .Tum personaldan razi kaldik.Gestreleyşinde calishanlar Olesya Canbutaya Erginede tesekkur.Hersey cok guzeldi.odalar temiz havuzlar temiz her kese tavsiye ederim aile ve cocukla dinlenmek icin super otel seneye gorushuruz ozledim artik

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler gulush m

Saygılarımızla, Olesya, Janbota ve Yerkın

14 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı

Otele ilk gelisimiz , beklentimizin çok ötesinde bir otel , onyargili olmamıza rağmen çok beğendik. Yemekler çok harikaydı , animasyon gerçekten gittiğim diğer otellere kıyasla çok eğlenceliydi, Ahmet bey e guleryuzlu tavırları için çok teşekkür ederiz. Kesinlikle tavsiye edilecek bir otel

Teşekkürler yildirimg2021

14 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı

Temizlik açısından çok iyi olan müşteri memnuniyetine önem veren animasyon ekibindeki arkadaşlarla güzel sohbetler ettiğimiz nezih bir otel.aktiviteleri felan baya iyi sadece pandemi sürecinden dolayı müzik eğlence erken bitiyodu.

Teşekkürler 967emirhana

Değerli misafirimiz,

Siz değerli misafirlerimizin otelimizden memnun kaldığını görmek bizim için çok değerli. Kıymetli ve güzel düşünceleriniz emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımızla paylaşılacaktır. Sizi tekrardan otelimizde misafir etmekten mutluluk duyarız. Sağlıklı günler dileriz.

14 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı

Hersey mükemmel tatile tek geldim çok sıkılacağımı düşünmüştüm ama animasyon sayesinde hiç sıkılmadım muazzam bir ekip herkes çok ilgili.Animasyon ekibine teşekkür ediyorum özellikle Animatör Ali 'ye Teşekkür ediyorum Aktivitilerle ve güler yüzü samimiyeti ile bizi mutlu ettiği için herkese tavsiye ediyorum pişman olmayacağınız bir otel

Teşekkürler O1663NEmustafat

Değerli misafirimiz,