Cihan Z

ENLİVA OTEL YORUMU

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 6 Nis 2023
Hijyen anlamında bu kadar kötü bir otel bir daha göremem sanırım.
Daha çok fotoraf paylaşmak istemesim yastık ,yorgan buysa gerisini siz düşünün!
Güleryüz alaka sıfır diyebilirim,resepsiyondaki arkadaşa kahvaltı salonu nerede dediğimde alt katta diyor ,sabah kahvaltı salonu aradım 6 .kattaymış.
Bu kadar haberleri yok yaptıkları işten.
Konaklama tarihi: Nisan 2023
Oda İpucu: Google yorumu ile bu oteli seçtim ,anlaşılan yorum yapanlar kendi tanıdıkları yada bana denk...
  • Lol.travel
Enliva Hotel noktasına 20.4 km mesafede
Enliva Hotel noktasına 21.6 km mesafede
Enliva Hotel noktasına 0.5 km mesafede
Doğal ve otantik Kapadokya'nın büyülü dünyasında , size lüks ve konforu yaşatacak olan otelimiz Pearl Of Cappadocia'ya hepiniz davetlisiniz.Keyif ve konforunu sürmek sizden , hizmet ve lüks bizden.
Enliva Hotel noktasına 6.8 km mesafede
Enliva Hotel noktasına 7.7 km mesafede
Hotel Main  Photo
Enliva Hotel noktasına 5.9 km mesafede
Enliva Hotel noktasına 5.8 km mesafede
Enliva Hotel noktasına 18.6 km mesafede
Enliva Hotel noktasına 21.4 km mesafede
Enliva Hotel noktasına 7.6 km mesafede
Melikgazi bölgesindeki diğer otellere bakın
22 Kasım 2022 tarihinde yorum yapıldı

Girdiğim ilk odanın penceresi kapanmıyordu, gelen teknik arkadas "yarın değiştiririz" dedi. Bu akşam nasıl kalacağım diye sorunca "ses rahatsız eder mi" dedi. Ikinci bir odaya aldılar, oranın da penceresi kapanmıyormuş. Bellboy "evet kapanmıyor ama kimse de söylemedi" dedi. Üçüncü oda 3 yataklıydı.

Konaklama tarihi: Kasım 2022
Teşekkürler isiktncy
26 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı

3 gece 4 gün konakladığımız Enliva Hotel tam anlamıyla harikaydı. Çok memnun kaldık. Kaldığımız oda geniş ferah ve konforluydu. Temizlik her gün yapıldı. Otel geneli de tertemiz ve pırıl pırıldı. Kahvaltıda bol çeşit vardı. Lezzetliydi. Mutlaka akşam yemeği için restoranı da deneyin derim. Yemekler çok çok iyiydi. Personel her daim güler yüzlüydü. Otel Müdürü Talip Bey ve ekibine teşekkür ediyorum.

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler azizturan0