“Pideleri çok güzel”

Mutfaklar: Türk
Yemek seçenekleri: Gece Eğlencesi, Dışarı Yemek Servisi
Yemek seçenekleri: Gece Eğlencesi, Dışarı Yemek Servisi
Yorum Zamanı: 7 Temmuz 2021

Tam bir esnaf lokantası yemekleri lezzetli servisleri çok iyi. çok ünlü olmasına rağmen kendilerini hiç bozmamışlar ellerinize sağlık

Ziyaret tarihi: Eylül 2020
    • Yemek
Teşekkürler ilkeakbaba
  • Diğer diller

5-9/332 yorum

Yorum Zamanı: 4 Kasım 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Eşim ve misafirlerimle gittim memnun kaldım yemekleri güzel servisleri iyi fiyatları uygun.Gerçek bir esnaf lokantası gönül rahatlığıyla gidip yemek yiyebilirsiniz.

Ziyaret tarihi: Kasım 2020
Teşekkürler MehmetLidya
Yorum Zamanı: 21 Ekim 2020

Antalya kale içinde bulunan bu küçük lokanta tam bir esnaf lokantası. Yalnız çok erken gelmemek gerek biz 12 den biraz önce gelmiştik ve tüm yemekler çıkmadığı için biraz az seçenek vardı. Porsiyonlar çok doyurucu, fiyatlar çok uygun. Çalışanlar koşturmaca arasında ellerinden geldiği kadar size yardımcı oluyorlar. Küçük bir bahçesi de olsa tadından yenmeyecek bir mekan. Ev yemeği yemek isteyenler mutlaka uğrasın.

Ziyaret tarihi: Ekim 2020
    • Yemek
1  Teşekkürler hülya ö
Yorum Zamanı: 5 Ekim 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Izmirden motorumuzla yol seyahati yaparak geldik. Antalyada ikinci aksamimiz ve turk yemegi yiyebilecegimiz biryer ararken Polislerimize denk gelip danistik. Kendileride surekli burada yediklerini, buranin salas bir yer oldugunu fakat cok lezzetli bir yer oldugunu soylemislerdi.

Inanin ben boyle lezzetli bir yemekci bulduguma inanamadim. Sulu yemeginden zeytinyaglilarindan tutunda pidesine corbasina kadar muhtesem bir lezzet.

Muhakkak burada bir yemek yemelisiniz.

Ziyaret tarihi: Ekim 2020
Teşekkürler antisko
Yorum Zamanı: 21 Ağustos 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Çok çeşit var fiyatlarında uygun
İçerisi biraz dar dışarıda masa bulursanız sansilisiniz,esnaf lokantası çok hijyen beklemeyin uygun fiyata karın doyurmak için gelinir

Ziyaret tarihi: Ağustos 2020
Teşekkürler mustafacR9890NM

Can Can Pide Yemek Salonu işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Antalya, Antalya İli
Antalya, Antalya İli

Can Can Pide Yemek Salonu - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!